Αρχική ΑΣΕΠ: Ανακοίνωση προκήρυξης 7Κ/2018

ΑΣΕΠ: Ανακοίνωση προκήρυξης 7Κ/2018

Από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου της Περιφέρειας Κρήτης ανακοινώνεται ότι το ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. Ηρακλείου, διοργανώνει εσπερίδα με θέμα «Νόσος των Λεγεωναρίων σε ταξιδιώτες στην Ελλάδα»

Η Περιφέρεια Κρήτης-Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας ενημερώνει, ότι θα πραγματοποιηθεί διανομή ειδών παντοπωλείου (γάλα εβαπορέ, ρύζι, ζυμαρικά, ζάχαρη, αλεύρι ) από τις αποκεντρωμένες προμήθειες του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής Βοήθειας και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ) καθώς και προϊόντα Βασικής Υλικής Συνδρομής  (Σφουγγαρίστρες, Σκούπες, Οδοντόβουρτσες, Οδοντόκρεμες, Πάνες Ακράτειας, Σερβιέτες ,Σαμπουάν ,Χαρτί Κουζίνας, Χαρτί Υγείας , Σαπούνι Βρεφικές Πάνες)      προκειμένου να διατεθούν στους φορείς που συμμετέχουν στην Κοινωνική Σύμπραξη της Περιφέρειας Κρήτης.

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 25/06/2018 στους φορείς της Κοινωνικής Σύμπραξης της Περιφέρειας Κρήτης, για τις  Περιφερειακές Ενότητες Χανίων, Ρεθύμνης, Λασιθίου και το Δήμο Χερσονήσου, την Τρίτη 26/06/2018  για τους φορείς της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου και Τετάρτη 27/06/2018 έως Πέμπτη 28/06/2018 για το Δήμο Ηρακλείου.

Τα τρόφιμα θα διανεμηθούν από τους συμπραττόμενους φορείς στους ωφελούμενους του ΤΕΒΑ αμέσως μετά την παραλαβή τους και οι συμπραττόμενοι φορείς υποχρεούνται να ενημερώσουν όλους τους δικαιούχους για την διάθεση των προϊόντων.

Οι  ωφελούμενοι θα πάρουν ποσότητες ανάλογα με τον αριθμό των μελών του νοικοκυριού.

Αναλυτικός πίνακας θα δοθεί με  ενημερωτικό δελτίο που θα  εκδοθεί πριν την διανομή.

 

.

.PDF
Αρδευτικό Δελτίο Π Ε Λασιθίου (07-13_6_2018)
.PDF
Αρδευτικό Δελτίο Π Ε Ρεθύμνου (07-13_6_2018)
.PDF
Αρδευτικό Δελτίο Π Ε Χανίων (07-13_6_2018)
.PDF
Φυλλάδιο Άρδευσης
.PDF
Αρδευτικό Δελτίο Π Ε Ηρακλείου (07-13_6_2018)