1ο Ετήσιο Συνέδριο Διευθύνσεων Πληροφορικής Περιφερειών Ελλάδας

Αναρτήθηκε στις 14/11/2019, στην κατηγορία 1ο Ετήσιο Συνέδριο Διευθύνσεων Πληροφορικής Περιφερειών Ελλάδας
Slider image
Slider image

«1ο Ετήσιο Συνέδριο Διευθύνσεων Πληροφορικής Περιφερειών Ελλάδας»
Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο, από 28 έως 30 Νοεμβρίου 2019, στο Ξενοδοχείο Galaxy.

Σκοπός Συνεδρίου

Σκοπός και Φιλοδοξία του Συνεδρίου είναι να αποτελέσει βήμα ανταλλαγής εμπειριών και γνώσεων, που εκτείνονται πέρα από τον εγγύς χρονικό ορίζοντα.
Γόνιμος προβληματισμός, δημιουργικός διάλογος, γέφυρες επικοινωνίας ανάμεσα στα στελέχη των Διευθύνσεων Πληροφορικής των Περιφερειών, αλλά και επαφή με άλλους φορείς, οργανισμούς και εταιρείες.

Στελέχη που έχουν ήδη υλοποιήσει σημαντικά projects για τους φορείς τους, θα μοιραστούν τις θετικές και αρνητικές εμπειρίες τους και θα απαντήσουν σε ερωτήσεις. Παρουσίαση αποτελεσμάτων, ερευνών, βέλτιστων πρακτικών και τάσεων.

Κατάθεση προβληματισμών και προτάσεων για την αναβάθμιση του ρόλου των Διευθύνσεων Πληροφορικής στη Δημόσια Διοίκηση.

Επιμέρους Στόχοι του Συνεδρίου

Παρουσίαση, κριτικός σχολιασμός και ανατροφοδότηση για έργα Πληροφορικής και Επικοινωνιών που σχεδιάζονται, βρίσκονται σε εξέλιξη ή έχουν ολοκληρωθεί στο Δημόσιο Τομέα.
Να δώσει στους συμμετέχοντες όραμα, ενέργεια, τρόπους ώστε να ανταπεξέλθουν στις αρμοδιότητες και τα καθήκοντά τους.
Να οργανώσει, να συγκεκριμενοποιήσει και να αναδείξει τα επιτεύγματα, αλλά και τους προβληματισμούς των στελεχών Πληροφορικής.
Να αποτελέσει σημείο αναφοράς και επικοινωνίας σε ετήσια βάση και να καθιερωθεί ως θεσμός.

Επιθυμητά Αποτελέσματα και Αποφάσεις που θα ληφθούν:
1. Κοινή πορεία.
2. Δημιουργία ομάδων εργασίας για: α) Διαλειτουργικότητα, β) Ασφάλεια, γ) Διαδικτυακή Παρουσία, δ) Ανάπτυξη Λογισμικού, ε) BPM – BPR, στ) Ανοικτή Διακυβέρνηση, ζ) Προμήθειες.
3. Συντονιστικό Όργανο των Ομάδων Εργασίας.
4. Τόπος και Χρόνος διεξαγωγής του επόμενου Συνεδρίου για το 2020.

Διαβάστε περισσότερα

Επετειακή Συνεδρίαση της Περιφερειακής Επιτροπής Ισότητας των Φύλων Κρήτης (ΠΕΠΙΣ Κρήτης) για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας

Αναρτήθηκε στις 8/03/2021, στην κατηγορία Δελτία Τύπου

Η Περιφερειακή Επιτροπή Ισότητας των Φύλων Κρήτης (ΠΕΠΙΣ Κρήτης), συνεδρίασε σήμερα με τηλεδιάσκεψη, υπό την προεδρία του Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής, Λάμπρου Ν. Βαμβακά

Ήταν μια επετειακή συνεδρίαση με αφορμή την σημερινή «Παγκόσμια Ημέρας της Γυναίκας» που έχει τίτλο: «Γυναίκες στην ηγεσία: Επιτυγχάνοντας ένα ίσο μέλλον σε έναν κόσμο COVID-19», αναδεικνύοντας τη συμβολή των γυναικών στη διαχείριση της πανδημίας.

Στο χαιρετισμό του ο Περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης, ο οποίος τόνισε ότι η 8η Μαρτίου, μας υπενθυμίζει πως στο πλαίσιο του θεσμού της οικογένειας, του βασικότερου πυλώνα της ελληνικής κοινωνίας, ο ρόλος της γυναίκας είναι μια διαδικασία που αποσκοπεί στη χάραξη, εφαρμογή και αξιολόγηση πολιτικών ισότητας, έτσι ώστε άνδρες και γυναίκες να επωφελούνται ισότιμα από όλες τις πολιτικές και δράσεις, σε όλα τα επίπεδα και στάδια της οικονομικής, κοινωνικής και πολιτικής ζωής.

 

Όπως δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Λάμπρος Ν. Βαμβακάς, με τη σημερινή συνεδρίαση της ΠΕΠΙΣ Κρήτης, επιθυμούμε να αποδώσουμε φόρο τιμής στο διαχρονικό και αέναο αγώνα των γυναικών για διεκδίκηση ίσων κοινωνικών δικαιωμάτων και ευκαιριών και να εκφράσουμε την αναγνώρισή μας στην πολύτιμη συνεισφορά των γυναικών στην κοινωνική, οικονομική, πολιτική και πολιτιστική ζωή και ανάπτυξη του τόπου μας.

Στη συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε ομιλία από τη Βασιλική Πετούση, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια στο Τμήμα Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης, Διευθύντρια στο Εργαστήριο Φύλου και Τακτικό Μέλος της ΠΕΠΙΣ Κρήτης, με θέμα: «Παγκόσμια Ημέρα Γυναικών-Αφορμή για Αποτιμήσεις και Προβληματισμούς». Χαιρέτισαν επίσης, η Νικολέτα Σφακιανάκη, Δημοσιογράφος και εκπρόσωπος της Γενικής Γραμματείας Δημογραφικής και Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων στην ΠΕΠΙΣ Κρήτης, καθώς και Πρόεδροι των ΔΕΠΙΣ Κρήτης. Υπήρξε διαβούλευση με τους φορείς υλοποίησης της Προγραμματικής Σύμβασης «Δράσεις Προώθησης της Ισότητας στην Περιφέρεια Κρήτης 2018-2020» σχετικά με την υλοποίηση δυο διαδικτυακών ημερίδων το επόμενο χρονικό διάστημα. Τέλος, συζητήθηκε η λειτουργία, διασύνδεση και δικτύωση των ΔΕΠΙΣ με την ΠΕΠΙΣ Κρήτης, ως φορείς που έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ενσωμάτωση της διάστασης του φύλου στις τοπικές και περιφερειακές πολιτικές και αποτελούν το συνδετικό κρίκο της Γενικής Γραμματείας Δημογραφικής και Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων με την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

 

ΒΙΝΤΕΟ

https://youtu.be/mv7NjipPki4

 

 

Μέσες Τιμές Χονδρικής Πώλησης Οπωροκηπευτικών χωρίς ΦΠΑ Φεβρουαρίου 2021

Αναρτήθηκε στις 4/03/2021, στην κατηγορία Μέσες Τιμές Πετρελαιοειδών και Οπωροκηπευτικών Π.Ε. Ηρακλείου

Μέσες Τιμές Λιανικής Πώλησης Οπωροκηπευτικών με ΦΠΑ Φεβρουαρίου 2021

Αναρτήθηκε στις 4/03/2021, στην κατηγορία Μέσες Τιμές Πετρελαιοειδών και Οπωροκηπευτικών Π.Ε. Ηρακλείου

Μέσες Τιμές Λιανικής Πώλησης Τροφίμων με ΦΠΑ Φεβρουαρίου 2021

Αναρτήθηκε στις 4/03/2021, στην κατηγορία Μέσες Τιμές Πετρελαιοειδών και Οπωροκηπευτικών Π.Ε. Ηρακλείου

ΠΡΟΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ – ΚΕΙΜΕΝΟ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ που αφορά την 3η Πρόσκληση για την υποβολή των αιτήσεων στήριξης προς ένταξη στο υπομέτρο 6.1 “Εγκατάσταση Νέων Γεωργών ” του ΠΑΑ 2014-2020

Αναρτήθηκε στις 4/03/2021, στην κατηγορία Γραφείο Τύπου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ_WEB GREEK GASTRONOMY ΓΑΛΛΙΑΣ

Αναρτήθηκε στις 4/03/2021, στην κατηγορία Π.Κ

ΜΕΣΕΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΠΕ ΛΑΣΙΘΙΟΥ

Αναρτήθηκε στις 4/03/2021, στην κατηγορία Γραφείο Τύπου

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

ΤΜΗΜΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ

ΠΕ ΛΑΣΙΘΙΟΥ

ΜΕΣΕΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΠΕ ΛΑΣΙΘΙΟΥ

ΠΕ Χανίων: Τιμές Οπωρολαχανικών Φεβρουαρίου 2021

Αναρτήθηκε στις 4/03/2021, στην κατηγορία Ανακοινώσεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΡΩΤΟΓΕΝΟΥΣ ΤΟΜΕΑ

Αναρτήθηκε στις 3/03/2021, στην κατηγορία Γραφείο Τύπου

Επισυναπτόμενα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΠΙΛΟΓΗΣ

Αναρτήθηκε στις 3/03/2021, στην κατηγορία Γραφείο Τύπου

Επισυναπτόμενα