Κυριακή, Απρίλιος 22, 2018
Βρείτε μας στο Facebook Ακολουθείστε μας στο Twiter Ενημέρωθείτε μέσω RSS Παρακολουθείστε μας στο Youtube Βρείτε μας στο Linkedin Δείτε μας στο Flickr Ακολουθείστε μας στο Scoopit       Ελληνικά  English       Sitemap

Μήνυμα Περιφερειάρχη Κρήτης

Φίλες και φίλοι,

Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Κρήτης.

Ο νέος θεσμός της αιρετής περιφέρειας είναι πραγματικότητα. Ένας θεσμός που μπορεί να εμβαθύνει την τοπική δημοκρατία, να απελευθερώσει τις τοπικές δυνάμεις, να βελτιώσει την εξυπηρέτηση των πολιτών,  να  καθιερώσει θεσμούς διαφάνειας και λογοδοσίας και ταυτόχρονα να διεκδικήσει περισσότερα από το επιτελικό κράτος προς όφελος των τοπικών κοινωνιών. Σε αυτό τον θεσμό πιστεύουμε, αυτό το θεσμό υπηρετούμε. Με όρεξη για δουλειά, με όραμα και γνώμονά μας το συμφέρον των συμπολιτών μας και του τόπου μας.

Από την πρώτη μέρα δρούμε ενωτικά με σκοπό να καλλιεργήσουμε το πνεύμα της περιφερειακής συνείδησης και του συγκρητισμού. Καταβάλουμε κάθε δυνατή  προσπάθεια για τη μείωση των ενδοπεριφερειακών ανισοτήτων. Συνεργαζόμαστε στενά με την πρωτοβάθμια αυτοδιοίκηση και τους τοπικούς φορείς ώστε να αξιοποιήσουμε κάθε  δυνατότητα χρηματοδότησης για τις αναγκαίες παρεμβάσεις που θα δημιουργήσουν συνθήκες ασφάλειας και προκοπής για τους συμπολίτες μας.

Τη λειτουργία της αιρετής περιφέρειας την βλέπουμε μόνο σαν μια μεγάλη ευκαιρία.  Μια μεγάλη δυνατότητα, να μπουν στέρεες βάσεις  από εμάς για εμάς για ένα νέο βιώσιμο και ισόρροπο αναπτυξιακό πλαίσιο για τον τόπο μας.

Αξιοποιούμε λοιπόν και αυτό το βήμα επικοινωνίας, καθιστώντας τους συμπατριώτες μας και τους απανταχού Κρήτες κοινωνούς του έργου μας, προκειμένου να το πληροφορηθούν και να το αξιολογούν καθημερινά.

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης
Σταύρος Αρναουτάκης

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

Ακολουθήστε μας στο διαδίκτυο

Βρείτε μας στο Facebook Ακολουθείστε μας στο Twiter Ενημέρωθείτε μέσω RSS Παρακολουθείστε μας στο Youtube Βρείτε μας στο Linkedin Δείτε μας στο Flickr

Κοινοποίησε το!

Περιοχή Χρηστών

Σύνδεση

Σύνδεση

Όνομα Χρήστη
Κωδικός *
Remember Me