Πέμπτη, Απρίλιος 26, 2018
Βρείτε μας στο Facebook Ακολουθείστε μας στο Twiter Ενημέρωθείτε μέσω RSS Παρακολουθείστε μας στο Youtube Βρείτε μας στο Linkedin Δείτε μας στο Flickr Ακολουθείστε μας στο Scoopit       Ελληνικά  English       Sitemap

Ενημερωτική εκστρατεία «Ασφαλής Κρήτη - Οδική Ασφάλεια»

«Ασφαλής Κρήτη – Οδική Ασφάλεια»Η Περιφέρεια Κρήτης εγκαινίασε μια νέα καμπάνια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την οδική ασφάλεια με τίτλο «Ασφαλής Κρήτη – Οδική Ασφάλεια». Κεντρικός άξονας της καμπάνιας είναι ο συντονισμός των δράσεων και η συνεργασία σε επίπεδο νησιού όλων των φορέων, εθελοντικών οργανώσεων άλλα και πολιτών που στόχο θα έχουν την μείωση των τροχαίων συμβάντων που τα τελευταία χρόνια αποτελούν μια από τις σημαντικότερες απειλές για τους πολίτες της Κρήτης.

Η πρώτη φάση αφορά την ευαισθητοποίηση των μαθητών και των νέων σε θέματα οδικής ασφάλειας και συμπεριφοράς κατά την οδήγηση. Στόχος είναι να περάσουν ορισμένα μηνύματα στους γονείς μέσω των παιδιών όπως έχει γίνει με επιτυχία στο παρελθόν σε θέματα αντισεισμικής προστασίας. Η δεύτερη φάση αφορά την ευαισθητοποίηση των επαγγελματικών ομάδων όλων των κλάδων σε θέματα οδικής ασφάλειας αλλά και γενικότερης οδικής συμπεριφοράς για την εξάλειψη θανάτων και τραυματισμών.

Δείτε εδώ την Παρουσίαση του Προγράμματος και το σχετικό υλικό για την Εβδομάδα Πρόληψης για το Αλκοόλ 2012, τα προωθητικά αυτοκόλλητα της καμπάνιας (stickers).

 

Έτος 2013:
1ος Πανελλήνιος Μαθητικός - Φοιτητικός Διαγωνισμός Πολυμέσων VideoClip, Ηχητικού Μηνύματος, Αφίσας "ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ"

afisa 11

 

afisa 22

 

afisa 33

 

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

Ακολουθήστε μας στο διαδίκτυο

Βρείτε μας στο Facebook Ακολουθείστε μας στο Twiter Ενημέρωθείτε μέσω RSS Παρακολουθείστε μας στο Youtube Βρείτε μας στο Linkedin Δείτε μας στο Flickr

Κοινοποίησε το!

Περιοχή Χρηστών

Σύνδεση

Σύνδεση

Όνομα Χρήστη
Κωδικός *
Remember Me