Κυριακή, Νοέμβριος 19, 2017
Βρείτε μας στο Facebook Ακολουθείστε μας στο Twiter Ενημέρωθείτε μέσω RSS Παρακολουθείστε μας στο Youtube Βρείτε μας στο Linkedin Δείτε μας στο Flickr Ακολουθείστε μας στο Scoopit       Ελληνικά  English       Sitemap

Δελτία Τύπου

Το έργο GRISI PLUS

 

Η Περιφέρεια Κρήτης συμμετέχει στο έργο GRISI PLUS το οποίο υλοποιείται στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος Interreg IVC και στοχεύει στην ανάπτυξη της ελκυστικότητας των ευρωπαϊκών αγροτικών περιοχών με τη βοήθεια της Γεωπληροφορικής (πχ. GIS).

   Στο πλαίσιο του έργου οιεταίροι κάνουν ανταλλαγή εμπειριών και ορθών πρακτικώνσεδυοτομείςπουσχετίζονται με θέματα κοινού ενδιαφέροντος για την αναζωογόνηση των αγροτικών περιοχών:

Ανάπτυξη της ελκυστικότητας των αγροτικών περιοχών για την προσέλκυση νέων κατοίκων και

Προώθηση των τοπικών υλικών και άυλων προϊόντων

   Το έργοσυγχρηματοδοτείται από το ΕΤΠΑ και συμμετέχουν 14 εταίροι από 11 κράτη μέλη της ΕΕ: Ιρλανδία, Βουλγαρία, Τσεχία, Εσθονία, Ελλάδα, Λετονία, Γαλλία, Μάλτα, Ρουμανία, Σλοβενία και Κύπρος. Επικεφαλής Εταίρος είναι το Εμπορικό &Βιομηχανικό Επιμελητήριο της περιοχής Gers της Γαλλίας.

 

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ πατήστε εδώ.

 

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

Ακολουθήστε μας στο διαδίκτυο

Βρείτε μας στο Facebook Ακολουθείστε μας στο Twiter Ενημέρωθείτε μέσω RSS Παρακολουθείστε μας στο Youtube Βρείτε μας στο Linkedin Δείτε μας στο Flickr

Κοινοποίησε το!

Περιοχή Χρηστών

Σύνδεση

Σύνδεση

Όνομα Χρήστη
Κωδικός *
Remember Me