Οι «Αρμός» με τις ευαίσθητες μελωδίες τους υπόσχονται μια μαγική βραδιά στον Κρουσώνα. Το συγκρότημα «ΑΡΜΟΣ» θα ταξιδέψει το κοινό με τις μελωδίες του σε μια επετειακή συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Αγ. Χαραλάμπους στον Κρουσώνα Δ. Μαλεβιζίου, την Κυριακή, 18/7/2021 και ώρα 8.30.

Το συγκρότημα που ξεκίνησε από το Ηράκλειο, χαρακτηρίζεται από το ιδιαίτερο μεσογειακό ύφος καθώς και τη χρήση παραδοσιακών και σύγχρονων ηχοχρωμάτων.

Μετά από έναν δύσκολο χειμώνα, σύμφωνα με τους διοργανωτές, οι Αρμός – το γνωστό συγκρότημα από το Ηράκλειο της Κρήτης – με την πλούσια  δισκογραφία και τις συνεργασίες με σπουδαίους και καταξιωμένους καλλιτέχνες και με αφορμή την επέτειο του ολοκαυτώματος του ναού του Αγίου Χαραλάμπους στις 18 Ιουλίου 1822, θα εμφανιστούν στον Κρουσώνα, ενώ δεν θα λείψει μια ιδιαίτερη  μουσική αναφορά στην ιστορική αυτή επέτειο.

Οι Αρμός είναι οι: Λευτέρης Μουρτζάκης στο τραγούδι, Μάνος Σμαργιανάκης στο τραγούδι & την κιθάρα και Απόστολος Ξυριτάκης στο πιάνο και τις ενορχηστρώσεις, ενώ θα πλαισιωθούν από τους εξαιρετικούς δεξιοτέχνες μουσικούς Νίκο Βογιατζάκη στην ηλ. κιθάρα, Στέφανο Κουρουπάκη στο κοντραμπάσο και Θανάση Βασιλάκη στο μπουζούκι και μαντολίνο. Στον ήχο θα είναι ο Νίκος Τριαλώνης.

Πριν τη συναυλία θα μιλήσει ο κ. Γεώργιος Λεμονάκης, Υποναύαρχος Λ.Σ εα., στα πλαίσια των επετειακών εκδηλώσεων, για τα 200 χρόνια από το 1821.

Η συναυλία είναι διοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης και πραγματοποιείται με τη στήριξη του Δήμου Μαλεβιζίου.

Στην εκδήλωση θα εφαρμοστούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα πρόληψης κατά της διασποράς του κορωνοϊού Covid– 19.