Αρχική Δελτία Τύπου Για 9η συνεχόμενη χρονιά το “The Crete Trip” του Δικτύου Φοιτητών Erasmus Ελλάδας έχει την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης

Για 9η συνεχόμενη χρονιά το “The Crete Trip” του Δικτύου Φοιτητών Erasmus Ελλάδας έχει την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης

Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη είχαν σήμερα εκπρόσωποι του «The Crete Trip 2019», ενός θεσμού που διοργανώνεται κάθε χρόνο από το Δίκτυο Φοιτητών Erasmus Ελλάδας (Erasmus Student Network Greece) και αναδεικνύει τη σχέση της Κρήτης με τη φοιτητική νεολαία στα πλαίσια του προγράμματος Erasmus+.

Στη συνάντηση συμμετείχαν η Άννα Συριγωνάκη – Εθνική Συντονίστρια The Crete Trip 2019, φοιτήτρια του ΤΕΙ Κρήτης και η Φωτεινή Χατζάκη – Ταμίας The Crete Trip 2019 , φοιτήτρια του ΤΕΙ Κρήτης. Όπως τόνισαν « Το The Crete Trip πλέον, αποτελεί έναν μεγάλο θεσμό και αποκτά όλο και μεγαλύτερη δημοσιότητα και η Περιφέρεια Κρήτης έχει τον σημαντικότερο ρόλο σε αυτό. Εκ μέρους του ESN Greece και της οργανωτικής επιτροπής του The Crete Trip θα θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά άλλη μια φορά για την στήριξη που μας παρέχετε. Στόχος μας είναι να εντάξουμε όλο και περισσότερο το κρητικό στοιχείο στο ταξίδι μας για να γνωρίσουν όλοι οι συμμετέχοντες την κουλτούρα της Κρήτης αλλά και της χώρας μας», τόνισαν οι εκπρόσωποι της νεολαίας.

Φέτος για 9η συνεχόμενη χρονιά διοργανώνεται το ταξίδι των νέων και λόγω της πολύ μεγάλης επιτυχίας των προηγούμενων χρόνων. Ο κ. Αρναουτάκης εξέφρασε για άλλη μια φορά τη στήριξή του, σημειώνοντας πως η Περιφέρεια Κρήτης στηρίζει ενεργά τη δράση των νέων. Φέτος οι ημερομηνίες διεξαγωγής των εκδηλώσεων είναι 8 – 12 Μαΐου και στις 9 Μαΐου στην ημέρα Ευρώπης θα γίνει μεγάλη εκδήλωση με παρέλαση. Ο αριθμός των συμμετεχόντων αναμένεται να ξεπεράσει τους 850 φοιτητές από κάθε γωνιά της Ευρώπης..

Βίντεο από προηγούμενη διοργάνωση

https://www.youtube.com/watch?v=DO24S60YFQk

 

.JPG
THE CRETE TRIP