Τις Ρεθεμνιώτισσες ασημένιες πρωταθλήτριες Ευρώπης στο πόλο νεανίδων συνεχάρη σήμερα η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης Μ. Λιονή

Αναρτήθηκε στις 13/10/2021, στην κατηγορία Δελτία τύπου

Η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης, κα Μαρία Λιονή, υποδέχτηκε σήμερα στην έδρα της Περοφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης τις δύο αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Ρεθύμνης, Μαρία Καραγιάννη και Κάτια Κυριακάκη, οι οποίες αναδείχθηκαν ασημένιες πρωταθλή-τριες Ευρώπης στο πρωτάθλημα Νεανίδων, που πραγματοποιήθηκε στην Κροατία τον περασμένο Αύγουστο.
Μετά από πρόσκληση της Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης οι δύο αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Ρεθύμνου και της Εθνικής Ομάδας, συνοδευόμενες από τις οικογένειές τους και τον Πρόεδρο του ΝΟΡ, κ. Ανδρέα Τζαγκαράκη μοιράστηκαν τις εντυπώσεις τους από τη συμμετοχή τους στην ευρωπαϊκή διοργάνωση και αναφέρθηκαν στο υψηλό επίπεδο δου-λειάς, που πραγματοποιείται τα τελευταία χρόνια στο Ναυτικό Όμιλο Ρεθύμνου.
Η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης μετέφερε τα συγχαρητήρια του Περιφερειάρχη Κρήτης, κ. Σταύρου Αρναουτάκη, ο οποίος στη συγχαρητήρια επιστολή του προς τις δύο αθλήτριες αναφέρει τα εξής:
«Η σπουδαία αθλητική διαδρομή σας μας κάνει όλους υπερήφανους. Από τα μαθητικά σας χρόνια καταφέρετε να διακριθείτε στο χώρο του υγρού στίβου κατακτώντας μέχρι σήμερα σπουδαίες νίκες. Μέσα από τα χρώματα του Ναυτικού Ομίλου Ρεθύμνου γράφετε τη δική σας ιστορία, εκπροσωπώντας την Κρήτη στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Το τελευταίο διάστημα ως μέλη της Εθνικής Ομάδας Πόλο Νεανίδων σηκώσατε την Ελ-λάδα ψηλότερα. Με την κατάκτηση του Ασημένιου Μεταλλίου στην Κροατία θέσατε ισχυ-ρά τα θεμέλια για μια λαμπρή πορεία τα επόμενα χρόνια. Ως Περιφέρεια Κρήτης, σας συγχαίρουμε και σας ευχόμαστε κάθε επιτυχία για τη συνεχεία. Συγχαρητήρια αξίζουν και στους προπονητές σας, αλλά και στις οικογένειές σας για τη συμπαράσταση και τη στήρι-ξη, που σας παρέχουν».

Η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης, κα Μαρία Λιονή, από την πλευρά της δήλωσε τα ακό-λουθα:

«Σήμερα είχαμε τη χαρά και την τιμή να συγχαρούμε από κοντά τις δύο αθλήτριες του ΝΟΡ, Μαρία Καραγιάννη και Κάτια Σταυρουλάκη, οι οποίες μας έκαναν υπερήφανους κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο με την εθνική ομάδα νεανίδων του πόλο στο ευρωπα-ϊκό πρωτάθλημα της Κροατίας. Η ηθική αυτή αναγνώριση στο πρόσωπο των δύο αθλη-τριών μας είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε, πέρα από το να στηρίζουμε και υλικά ως Περιφέρεια Κρήτης την προσπάθειά τους μέσα από την παροχή οικονομικής συνδρομής στο ΝΟΡ για την αγορά εξοπλισμού, ώστε οι αθλητές μας να προπονούνται υπό τις καλύτερες δυνατό συνθήκες. Η επιτυχία αυτή αποτελεί το επιστέγασμα μιας μεθο-δικής και μακράς προσπάθειας με θυσίες και κόπο των αθλητριών μας, των προπονητών τους και της Διοίκησης στο Ναυτικό Όμιλο Ρεθύμνου και ασφαλώς της οικογένειάς τους.
Για όλα τα νέα παιδιά, που θέλουν να ασχοληθούν με τον Αθλητισμό, η Μαρία και η Κάτια αποτελούν πρότυπο, καθώς αποδεικνύουν στην πράξη πως με σκληρή και σωστή δου-λειά, επιμονή και αφοσίωση, μπορεί κάποιος να κατακτήσει υψηλούς στόχους και να δια-πρέψει σε αυτό που αγαπά. Θερμά συγχαρητήρια και πάλι. Εύχομαι πάνω από όλα να έχετε υγεία, κάθε αγωνιστική επιτυχία και καλή πρόοδο».

Επισυναπτόμενα