Προκηρύξεις

Μείνετε Ενημερωμένοι


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ για Προμήθεια διαφημιστικού υλικού (Μπλουζάκια κοντομάνικα, μπουφάν) για τις ανάγκες της εκδήλωσης με τίτλο « Συνδιοργάνωση Αθλητικής εκδήλωσης στίβου με τίτλο ‘’ Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Κ14 ‘’ » στο πλαίσιο του Προγράμματος Συνδιοργανώσεων Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου για τους τομείς Αθλητισμού – Πολιτισμού 2024.

Διαβάστε περισσότερα >

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ για παροχή υπηρεσιών Οργάνωσης της παραγωγής και καλλιτεχνικής υποστήριξης θεατρικών     παραστάσεων, για τις ανάγκες της εκδήλωσης με τίτλο « Διοργάνωση πολιτιστικής εκδήλωσης – τριών (3) θεατρικών παραστάσεων με τίτλο « Ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ » στο πλαίσιο του Προγράμματος Συνδιοργανώσεων  Περιφέρειας Κρήτης για τους τομείς Αθλητισμού – Πολιτισμού 2024.

Διαβάστε περισσότερα >

Ανακοίνωση Περιφερειακής Ενότητας Χανίων ΣΟΧ 1/2024 (Αρ.Πρωτ.: 125013/12.4.2024, ΑΔΑ:9ΑΕΡ7ΛΚ-3ΘΡ), για την πρόσληψη Τομεαρχών Δακοκτονίας, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για το Πρόγραμμα Δακοκτονίας έτους 2024 στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων

Διαβάστε περισσότερα >

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Για την επιλογή αναδόχου για την Παροχή ασφαλιστικής κάλυψης των οχημάτων και μηχανημάτων έργου των υπηρεσιών της Π.Ε. Χανίων, συνολικού προϋπολογισμού 8.000,00€ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α., σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Διαβάστε περισσότερα >

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ για α) Διαφημιστικό υλικό (Μπλούζες και καπέλα)  και β) Εκτυπώσεις (αφίσες, αναμνηστικά διπλώματα, δελτία συμμετοχής και banner), για τις ανάγκες της Πολιτιστικής εκδήλωσης με τίτλο «Συνδιοργάνωση Πολιτιστικής εκδήλωσης “12ος Ποδηλατικός Γύρος Πεδιάδας”», στο πλαίσιο του Προγράμματος Συνδιοργανώσεων Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου για τους τομείς Αθλητισμού – Πολιτισμού 2024.

Διαβάστε περισσότερα >

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ προμήθεια Διαφημιστικού υλικού  και Εκτυπώσεων, για τις ανάγκες της αθλητικής εκδήλωσης με τίτλο «Τελικός 3ου Final Four Κυπέλλου ΕΠΣΗ», στο πλαίσιο του Προγράμματος Συνδιοργανώσεων  Περιφέρειας Κρήτης για τους τομείς Αθλητισμού – Πολιτισμού 2024.

Διαβάστε περισσότερα >

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ για Εκτυπώσεις (αφίσες, φυλλάδια, αναμνηστικοί σελιδοδείκτες, banners δρόμου), για τις ανάγκες της Πολιτιστικής εκδήλωσης με τίτλο «Συνδιοργάνωση Πολιτιστικής εκδήλωσης-έκθεσης εικαστικών με έργα των μαθητών του “Καλλιτεχνικού Σχολείου Ηρακλείου”», στο πλαίσιο του Προγράμματος Συνδιοργανώσεων Περιφέρειας Κρήτης για τους τομείς Πολιτισμού – Αθλητισμού 2024.

Διαβάστε περισσότερα >

Παλαιότερες Προκηρύξεις μπορείτε να δείτε εδώ

Υπ. Προστασίας Δεδομένων (DPO)

Συνδεθείτε μαζί μας