Περιφερειάρχης Κρήτης

Φίλες και φίλοι,

Με χαρά σας καλωσορίζουμε στον ιστοχώρο της Περιφέρειας Κρήτης, μιας διαδραστικής πλατφόρμας ενημέρωσης, εξυπηρέτησης, επικοινωνίας και διαφάνειας.

Από την πρώτη ημέρα ανάληψης των καθηκόντων μας δεσμευτήκαμε ότι θα φέρουμε τον πολίτη στο επίκεντρο του σχεδιασμού μας, ότι θα αναβαθμίσουμε και θα εκσυγχρονίσουμε τις υπηρεσίες μας, ότι θα αποδείξουμε στην πράξη ότι η δουλειά που γίνεται στην Περιφέρεια «είναι πολλών ανθρώπων έργο».

Πάνω σε αυτή τη δέσμευση σχεδιάσαμε και υλοποιήσαμε μια νέα και καινοτόμα διαδικτυακή πύλη της Περιφέρειας, έναν ιστοχώρο που δίνει άμεσες δυνατότητες εξυπηρέτησης και παρέμβασης των πολιτών, που προάγει την έννοια της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης.

Με τη λειτουργία έξυπνων και καινοτόμων εφαρμογών, με την απλοποίηση των ηλεκτρονικών υπηρεσιών η Περιφέρεια Κρήτης συνεχίζει να κοιτάζει μπροστά, έτοιμη να αντιμετωπίσει τις μεγάλες παγκόσμιες προκλήσεις της ηλεκτρονικής εποχής και των ανοικτών δεδομένων.

Στις επιμέρους ενότητες οι πολίτες μπορούν να ενημερωθούν άμεσα για τις καθημερινές δράσεις και ενέργειες της Περιφέρειας, μπορούν να εκτελέσουν διοικητικές πράξεις, να ενημερωθούν άμεσα και αποτελεσματικά για κάθε επιμέρους τομέα και ενότητα.

Ο ιστοχώρος της Περιφέρειας Κρήτης αποτυπώνει το δικό μας όραμα για την Κρήτη. Να την καταστήσουμε Περιφέρεια-πρότυπο στην Ευρώπη. Μια Περιφέρεια εξωστρεφή. Μια Περιφέρεια που στηρίζεται στη συνεργασία, στη συνέργεια, στη συμπόρευση όλων των κοινωνικών της δυνάμεων.

Σταύρος Αρναουτάκης,

Περιφερειάρχης Κρήτης

Συνδεθείτε μαζί μας

Συνδεθείτε μαζί μας