Ημέρες Καινοτομίας Περιφέρειας Κρήτης – InnoDays


Σύντομος Απολογισμός
InnoDays 2022 

Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι ημέρες καινοτομίας «InnoDays 2022 – Η Κρήτη της Γνώσης και της Παραγωγής»  (InnoDays 2022), μια πολύ σημαντική εκδήλωση για την Κρήτη, που θα αποτελέσει θεσμό, με σημείο αναφοράς το οικοσύστημα καινοτομίας του νησιού μας.

Στη  διοργάνωση συμμετείχαν περισσότεροι από 150 εκθέτες (https://innodays.gr/exhibitors/) που περιλάμβαναν μικρές και  μεγάλες  επιχειρήσεις, δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς,  Ακαδημαϊκά και Ερευνητικά Ιδρύματα με ερευνητικά εργαστήρια ή εταιρίες τεχνοβλαστούς και θεσμικοί επενδυτές, που ανήκουν  ή συνεργάζονται ή επιδιώκουν συνεργασία με  το οικοσύστημα Καινοτομίας της Κρήτης. Κατά τη διάρκεια του τριημέρου έγιναν πολλές επαφές μεταξύ επιχειρήσεων και εργαστηρίων, B2B συναντήσεις και αλληλεπίδραση μεταξύ όλων των συμμετεχόντων.

Στο συνεδριακό μέρος της εκδήλωσης συμμετείχαν 54  διακεκριμένοι ομιλητές , με 27 παρουσιάσεις και 4 πάνελ συζήτησης (το πρόγραμμα εδώ https://innodays.gr/speakers/) ενώ στο χώρο των παράλληλων παρουσιάσεων, δόθηκε  βήμα στους εκθέτες να παρουσιάσουν τις δράσεις τους και τα επιτεύγματα τους. Υλοποιήθηκαν συνολικά 33 πολύ ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις (το πρόγραμμα εδώ  https://innodays.gr/presentations/  ).

Το ενδιαφέρον των επισκεπτών ήταν πολύ μεγάλο και τις 3 μέρες της διοργάνωσης, 25-27 Νοεμβρίου. Συνολικά πάνω από 5000 επισκέπτες προσήλθαν στο χώρο του εκθεσιακού κέντρου να γνωρίσουν το Οικοσύστημα  Καινοτομίας της Κρήτης και να συνομιλήσουν με τις επιχειρήσεις, τα εργαστήρια και τους φορείς που υποστηρίζουν την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα στο νησί μας.

Η Οργανωτική Επιτροπή του Innodays 2022 ευχαριστεί όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία της διοργάνωσης αυτής: τις επιχειρήσεις, τα Ακαδημαϊκά και Ερευνητικά Ιδρύματα, τα ερευνητικά εργαστήρια, τις εταιρίες τεχνοβλαστούς, τα Επιμελητήρια, τα δίκτυα, τα Κέντρα Ικανοτήτων και τέλος όλους του δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς.

Χρήσιμα Links

Βιντεοσκοπήσεις – Παρουσιάσεις: https://innodays.gr/videos-presentations-innodays-2022/

Φωτογραφικό υλικό: https://innodays.gr/photo-gallery-innodays-2022/

Επισκεφτείτε το site για όλες τις αναλυτικές πληροφορίες: https://innodays.gr/

Συνδεθείτε μαζί μας

Συνδεθείτε μαζί μας