Φρούριο Κούλε Ηρακλείου, προβλήτα μικρού λιμένος, Φωτεινή Δάρρα, «Όλα σαν όνειρο!»

Φωτεινή Δάρρα, «Όλα σαν όνειρο!»

Προβλήτα Μικρού Λιμένος, απέναντι από το Φρούριο Κούλε, Ηράκλειο

Σάββατο 31 Ιουλίου

Ώρα έναρξης: 21.30

Μια βραδιά «σαν όνειρο» υπόσχεται η Φωτεινή Δάρρα με φόντο το μυθικό κάστρο του Κούλε κάτω από το φως των αστεριών. Η φωνή που έχει ξεχωρίσει για την καλλιτεχνική της παρουσία στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ανανεωμένη, χαρούμενη και γεμάτη θετική ενέργεια, μας προσκαλεί στα φετινά της μουσικά ταξίδια και μοιράζεται απλόχερα με τον κόσμο τις μεγάλες επιτυχίες όλων των εποχών αλλά και όλα τα τραγούδια  που χάραξαν την πορεία της μέχρι σήμερα. Είναι τα ίδια τραγούδια με αυτά που αγαπάμε και ανυπομονούμε να ακούσουμε ξανά σε μια συναυλία γεμάτη όνειρο και αλήθεια για να θυμηθούμε όλα όσα μας κάνουν ευτυχισμένους, όλα όσα μας φέρνουν κοντά!

Η Φωτεινή Δάρρα συναντάει την μαγεία της Κρήτης και ενώνει τη φωνή της με τον ήχο από τον παφλασμό των κυμάτων του κρητικού πελάγους. Άλλωστε η αγάπη της για την Κρήτη ξεκίνησε πολύ νωρίς όταν στα πρώτα της βήματα ερμήνευσε την Αρετούσα στον Ερωτόκριτο στην Ελλάδα και τη Γαλλία  στο πλευρό του κρητικού συνθέτη Νίκου Μαμαγκάκη. Έγινε η μούσα του Δημήτρη Παπαδημητρίου και συνεργάστηκε με τον Μίκη Θεοδωράκη, τον Γιάννη Μαρκόπουλο κ.ά. σπουδαίους συνθέτες. Πρόσφατα τραγούδησε το τραγούδι «Η φωλιά» σε μουσική και στίχους του κρητικού Νίκου Μαυράκη.

Στο πλάι της ξεχωριστής Φωτεινής Δάρρα είναι ο Γιώργος Παπαχριστούδης, ο μαέστρος, ενορχηστρωτής και πιανίστας των πιο καταξιωμένων Ελλήνων αλλά και διεθνών ερμηνευτών.
Επίσης  4 καταξιωμένοι σολίστες
-Στο σαξόφωνο ο Δημήτρης Τσάκας
-Στα τύμπανα ο Ανδρέας Μουζάκης
-Στο Μπουζούκι ο Βαγγέλης Ζαρμπούτης
Και στο μπάσο ο Παρασκευάς Κίτσος

Με την στήριξη: Εφορείας Αρχαιοτήτων Ηρακλείου & Ο.Λ.Η.

 

Προηγούμενο Αρχαιολογικός χώρος κάτω Ζάκρου, Εισαγωγικό Σεμινάριο Μεθοδολογίας Anamnesis / Remembering Our Ancient Future

Συνδεθείτε μαζί μας

Υπ. Προστασίας Δεδομένων (DPO)

Συνδεθείτε μαζί μας