ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Για την Προμήθεια 1.000 τεμαχίων του βιβλίου με τίτλο «Δαφνές Ηρακλείου Κρήτης. Ο τόπος μας», της Κουγιουμουτζάκη Γωγώς, που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του Προγράμματος Δράσεων Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης – Εκδόσεων (2020-2023).

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ για την Προμήθεια 1.000 τεμαχίων του βιβλίου με τίτλο «Δαφνές Ηρακλείου Κρήτης. Ο τόπος μας», της Κουγιουμουτζάκη Γωγώς, μόνο προς την εταιρεία « ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ-ΕΜΠΟΡΙΟ ΧΑΡΤΟΥ ΤΥΠΟΚΡΕΤΑ Α.Ε », για την  Προμήθεια 1.000 τεμαχίων του βιβλίου με τίτλο «Δαφνές Ηρακλείου Κρήτης. Ο τόπος μας», της Κουγιουμουτζάκη Γωγώς, έως του ποσού των 9.010,00 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α, που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του Προγράμματος Δράσεων Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης – Εκδόσεων (2020-2023).

 

Προηγούμενο Ανοικτός διαγωνισμός άνω των ορίων για την ανάδειξη ανάδοχου για την παροχή υπηρεσιών καθαριότητας στα κτίρια που στεγάζονται οι Υπηρεσίες της Περιφέρειας Κρήτης με έδρα το Ηράκλειο και οι Υπηρεσίες της Π.Ε. Ηρακλείο

Συνδεθείτε μαζί μας

Υπ. Προστασίας Δεδομένων (DPO)

Συνδεθείτε μαζί μας