2ος Αποσελέμιος δρόμος με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος του Καλού Χωριού Πεδιάδος με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης οργανώνει τον “2ο Αποσελέμιο δρόμο’’, που περιλαμβάνει αγώνες ορεινού τρεξίματος και πεζοπορία στο φαράγγι του Αποσελέμη.  Η συγκεκριμένη αθλητική δράση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Aυγούστου 2022 και απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους φίλους του αθλητισμού.  Ο αγώνας εξελίσσεται σε μία κυκλική διαδρομή 8 χιλιομέτρων, δασωμένου, ορεινού και καλά σηματοδοτημένου μονοπατιού.

Οι εγγραφές των αγώνων ολοκληρώνονται την Πέμπτη 4 Αυγούστου 2022 στις 15:00. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέσω της ιστοσελίδας www.atpro.gr και μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης:   https://results.chronolog.gr/registrationc1.aspx?h=6ec725e14c4e1b22d0842f26db3eb3ef.

Ο πολιτιστικός σύλλογος κάνει γνωστό, ότι, θα υπάρχει όριο συμμετοχών το οποίο μόλις συμπληρωθεί θα κλείσει η πλατφόρμα των εγγραφών. Επίσης οι εγγραφές για τη πεζοπορία θα γίνονται τηλεφωνικά στον αριθμό: 6932034813 (Μιχάλης Αμανάκης).

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων είναι το εξής:

Εκκίνηση Αγώνα 8χλμ: 5:00 μ.μ.

Είσοδος φαραγγιού Αποσελέμη (Καλό χωριό)

 

Πρόγραμμα Πεζοπορίας:

Eκκίνηση Πεζοπορίας 4χλμ: 5:30 μ.μ

Είσοδος φαραγγιού Αποσελέμη (Καλό χωριό)

 

Κατηγορίες Συμμετεχόντων

Για τον αγώνα των 8χλμ θα ισχύσουν οι παρακάτω απονομές:

-Γενική Κατάταξη Ανδρών

-Γενική Κατάταξη Γυναικών

-ΑΜΕΑ

 

Μετά το πέρας των αγώνων θα ακολουθήσει χοροεσπερίδα με παραδοσιακή κρητική μουσική.

Προηγούμενο ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ «ROCK UNDER THE CLOCK»

Συνδεθείτε μαζί μας

Υπ. Προστασίας Δεδομένων (DPO)

Συνδεθείτε μαζί μας