Η Περιφέρεια Κρήτης ενισχύει με αθλητικό εξοπλισμό τα Σωματεία Μαχητικών Τεχνών στο Ρέθυμνο

Αθλητικό εξοπλισμό, προϋπολογισμού 9.000 Ευρώ, παρέδωσε σήμερα η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης, κα Μαρία Λιονή, στα Σωματεία Μαχητικών Τεχνών «Αθλητικός Σύλλογος Μαχητικών Τεχνών Ρεθύμνου» και «Πολυδάμας Ρεθύμνου», στο πλαίσιο του προγράμματος της Περιφέρειας Κρήτης για την ενίσχυση των Αθλητικών Σωματείων του νησιού.

Παρόντες κατά την τελετή παράδοσης – παραλαβής ήταν ο Πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου Μαχητικών Τεχνών Ρεθύμνου (ΑΣΜΤ Ρεθύμνου), κ. Γιώργος Ταταράκης, ο προπονητής (ΑΣΜΤ Ρεθύμνου)  κ. Παναγιώτης Κανακαράκης, ο προπονητής του «ΑΣΜΤ Ρεθύμνου ΠΟΛΥΔΑΜΑΣ», κ. Νεκτάριος Κόνδυλας και αθλητές, οι οποίοι ευχαρίστησαν την κα Λιονή για την παροχή του αθλητικού εξοπλισμού και τη διαχρονική  υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης στις δράσεις τους.

Συγκεκριμένα, ο αθλητικός εξοπλισμός, που αγοράστηκε από την Περιφέρεια Κρήτης  αφορά στα εξής είδη, που θα χρησιμοποιηθούν για την προπόνηση των αθλητών και τη συμμετοχή τους σε αγώνες: Στολές, ασπίδες, λάστιχα, στρώματα προπόνησης, αγωνιστικές στολές, προστατευτικά αγώνων.

Η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης, κα Μαρία Λιονή, δήλωσε σχετικά:

« Η Περιφέρεια Κρήτης έχει αγκαλιάσει όλα τα αθλητικά σωματεία προσφέροντας την υλική και ηθική της βοήθεια με όποιο τρόπο μπορεί για να ενισχύσει τις δράσεις τους και να στηρίξει τους αθλητές και τις αθλήτριές μας στον καθημερινό τους αγώνα. Τα Ρεθεμνιώτικα Σωματεία Μαχητικών Τεχνών (Ζίου Ζίτσου και Παγκράτιο) μας έχουν κάνει πολλές φορές περήφανους με τις διεθνείς και εθνικές διακρίσεις τους, αποτέλεσμα της πολύ σοβαρής δουλειάς, που γίνεται από τους προπονητές και τους αθλητές μας. Η αγορά αθλητικού εξοπλισμού για τα Σωματεία μας αποτελεί για την Περιφέρεια Κρήτης επένδυση όχι μόνο για τον Αθλητισμό, αλλά κυρίαρχα για τους νέους και τις νέες μας, ώστε να τους ανοίγουμε το δρόμο για να ασχοληθούν με τον Αθλητισμό».

 

Προηγούμενο ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ ΓΙΑ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023

Συνδεθείτε μαζί μας

Υπ. Προστασίας Δεδομένων (DPO)

Συνδεθείτε μαζί μας