Η Περιφέρεια Κρήτης στη Διεθνή Έκθεση Βιολογικών & Φυσικών προϊόντων «Eco Life Scandinavia and Nordic Organic Food Fair 2022» της Σουηδίας

Η Περιφέρεια Κρήτης συμμετείχε  για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στην Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών,  Eco Life Scandinavia and Nordic Organic Food Fair 2021, που πραγματοποιήθηκε  στις εγκαταστάσεις του εκθεσιακού κέντρου Mälmo Mässan στο Μάλμε της Σουηδίας.

Η Eco Life Scandinavia & Nordic Organic Food Fair είναι η μοναδική, αποκλειστική και διπλή Επαγγελματική Έκθεση για όλες τις χώρες της Σκανδιναβίας (Δανία, Σουηδία, Νορβηγία, Φινλανδία και Ισλανδία), οι οποίες αποτελούν την Νο 1 αγορά στην Ευρώπη στην κατανάλωση βιολογικών και φυσικών προϊόντων.

Το περίπτερο της Περιφέρειας Κρήτης,  φιλοξένησε οκτώ επιχειρήσεις του νησιού, οι οποίες είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα μοναδικά, εκλεκτά  βιολογικά προϊόντα  τους, με σκοπό  να τα προωθήσουν σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις σε όλη την Σκανδιναβία.  Στην διάρκεια του διημέρου πραγματοποιήθηκε μεγάλος αριθμός στοχευμένων επαγγελματικών επαφών, με σημαντική προοπτική να εξελιχθούν σε επικερδείς εμπορικές συμφωνίες.

Το περίπτερο της Περιφέρειας Κρήτης  τίμησαν με την παρουσία τους, ο Γενικός Επίτιμος Πρόξενος της Ελλάδας στο Μάλμε Σωτήρης Δίκος, και  ο  Σύμβουλος Α’ Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων Παύλος Ολζιέρσκυ.

Η Περιφέρεια Κρήτης έχοντας επιτυχή παρουσία σε πολλές διεθνείς εκθέσεις του εξωτερικού και εσωτερικού στηρίζει εμπράκτως, την προσπάθεια των παραγωγών και των επιχειρήσεων του νησιού για την ποιοτική και αποτελεσματική προώθηση των προϊόντων τους στο εξωτερικό. Στις εκθέσεις όπου παίρνει μέρος η Περιφέρεια Κρήτης τονίζεται ο εξωστρεφής χαρακτήρας της αγροτικής παραγωγής του νησιού και δίνεται η δυνατότητα να ενημερωθούν οι καταναλωτές στο εξωτερικό για τα μοναδικά ποιοτικά πιστοποιημένα προϊόντα της Κρήτης

Το περίπτερο της Περιφέρειας υποστήριξε η  Μαρία Γιαμπαζολιά,   Αναπλ.  Προϊσταμένη του Τμήματος Οργάνωσης και Διοικητικής Υποστήριξης της Δ/νσης  Αγροτικής Ανάπτυξης Περιφέρειας Κρήτης  και η  Κατερίνα Ξυδάκη  υπάλληλος του Τμήματος Συντονισμού και Υλοποίησης Δράσεων Φυτικής & Ζωικής Παραγωγής της ίδιας Δ/νσης.

 

Προηγούμενο Π.Ε. Λασιθίου:Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος προμήθειας αναλωσίμων ειδών εκτυπωτών, φωτοτυπικών και οπτικών μέσων αποθήκευσης δεδομένων για την κάλυψη των αναγκών των υπηρεσιών της Π.Ε. Λασιθίου για ένα έτος.

Συνδεθείτε μαζί μας

Υπ. Προστασίας Δεδομένων (DPO)

Συνδεθείτε μαζί μας