Με μεγάλη επιτυχία έγιναν οι Δικταίοι αγώνες στο Οροπέδιο με συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Κρήτης. Ήταν μια γιορτή του Αθλητισμού και του Πολιτισμού.

Το μήνυμα του ευ αγωνίζεστε, της ευγενούς άμιλλας, της γιορτής του Αθλητισμού και του πολιτισμού, έδωσαν 250 αθλητές που συμμετείχαν στην φημισμένη αθλητική διοργάνωση θεσμός «Δικταίοι αγώνες-Zeusrun 2022» που πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία στο Οροπέδιο Λασιθίου.

Οργανωτές των αγώνων με Παγκρήτια διάσταση, ήταν ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ψυχρού “ο Ξένιος Ζευς”,ο όμιλος υπεραποστάσεων Κρήτης, με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Κρήτης και το Δήμο Οροπεδίου.

Η πρόεδρος του συλλόγου Μαρία Πιταροκοίλη και ο Δήμαρχος Οροπεδίου Γιάννης Στεφανακης, υποδεχόμενοι στους αγώνες τον Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού Γιώργο Πιτσούλη ευχαρίστησαν θερμά τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη και τον ίδιο, όπως και και τον Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε Λασιθίου Γιάννη Ανδρουλάκη για την στήριξη της επιτυχημένης διοργάνωσης, όπως και την διαχρονική στήριξη της Περιφέρειας στα θέματα της ευρύτερη περιοχή του Δήμου. Οι αγώνες περιελάμβαναν τον 28ο γύρο Οροπεδίου με διαδρομή 24,5 χιλιομέτρων ανδρών-γυναικών και την διαδρομή 6 χιλιομέτρων ανδρών -γυναικών. Οι αγώνες και οι αθλητές απ’ όλη την Κρήτη και το εξωτερικό “μαγνήτισαν” το  ενδιαφέρον όλων των χωριών του Δήμου Οροπεδίου αλλά και των εκατοντάδων επισκεπτών της περιοχής.

Τους αθλητές και τους πολίτες που παρακολούθησαν τους αγώνες, καλωσόρισαν ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Γιώργος Πιτσούλης, ο Δήμαρχος Οροπεδίου Γιάννης Στεφανάκης, η Πρόεδρος του Πολιτιστικού συλλόγου Ψυχρού “ο Ξένιος Ζευς” Μαρία Πιταροκοίλη και η Πρόεδρος του συλλόγου υπεραποστάσεων  Κρήτης Μαρία Τζανή.

Με θερμά λόγια οι εκπρόσωποι των οργανωτών– συνδιοργανωτών αναφέρθηκαν στον επιτυχημένο θεσμό και στην μεγάλη συμμετοχή αθλητών και θεατών, μικρών και μεγάλων.

Η διοργάνωση όπως είπαν, «ήταν μια μεγάλη γιορτή του Αθλητισμού και του πολιτισμού, με νικητές όλους τους συμμετέχοντες στην φυσιολατρική διαδρομή μέσα από τα όμορφα παραδοσιακά χωριά του Οροπεδίου. Όλοι οι αθλητές έδωσαν το μήνυμα του ευ αγωνίζεστε, της  ευγενούς άμιλλας, αλλά και την υπόσχεση ότι και του χρόνου θα είναι ξανά παρόντες στην επιτυχημένη και ιδιαίτερα  φημισμένη διοργάνωση».

Απονομές έγιναν από τον Αντιπεριφερειάρχη, τον Δήμαρχο, την Πρόεδρο του συλλόγου και άλλους θεσμικούς εκπροσώπους.

Αναλυτικά στοιχεία των αγώνων στην ηλεκτρονική διεύθυνση.

https://results.chronolog.gr/resultsv3.aspx?ev=58c5135971377cfab082395e02f3ab27&pp=6f9f&c=0

 

Προηγούμενο ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Για την Οργάνωση και Παραγωγή Κύκλου Πολιτιστικών Δράσεων στο πλαίσιο των εκδηλώσεων Τιμής και Μνήμης για τα 100 χρόνια από την Μικρασιατική Καταστροφή.

Συνδεθείτε μαζί μας

Υπ. Προστασίας Δεδομένων (DPO)

Συνδεθείτε μαζί μας