Μουσικά ταξίδια και θύμησες της Σμύρνης με τον Παντελή Θαλασσινό στο φεστιβάλ της Περιφέρειας Κρήτης στην Γκουβερνιώτισσα

«Τα τραγούδια τα Σμυρναίικα», είναι ο τίτλος της συναυλίας με τον δημοφιλή ερμηνευτή και συνθέτη  Παντελή Θαλασσινό που θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια του Φεστιβάλ Κρήτης με διοργανωτή την Περιφέρεια Κρήτης και με ελεύθερη είσοδο στους πολίτες, την Παρασκευή 29 Ιουλίου στις 9:30 μμ στη Ιερά Μονή της Παναγίας Γκουβερνιώτισσας, στις Ποταμιές Πεδιάδος του Δήμου Χερσονήσου.

Μουσικά ταξίδια και θύμησες της Σμύρνης και της Μικράς Ασίας, φερμένα στο σήμερα από την Ορχήστρα Ρυθμός, και τραγουδισμένα από τον ερμηνευτή Παντελή Θαλασσινό. Μαζί του η Ελεάννα Βαρελά και ο Θάνος Ματζίλης. Όπως αναφέρθηκε, είναι μια μουσική παράσταση που θυμίζει στο κοινό, από που προήλθαμε και ποιο είναι το πραγματικό «βιωματικό» μας DNA. Γι’ αυτό λοιπόν το παρελθόν τραγουδούμε και γι’ αυτό διηγούμαστε τον ξεριζωμό, τον πόνο και την καταστροφή, αλλά συνάμα την ελπίδα, την προσμονή, την αλληλεγγύη και την αγάπη, αρετές που οφείλουμε να ταυτίζουν τις γενιές μας.

Τα τραγούδια τα σμυρναίικα, τα τραγούδια της Μικρασίας, αλλά και τα δικά μας τραγούδια, τα πιο πρόσφατα, τα σημερινά τα οποία αναδύουν την επιρροή του τότε και μιλούν κατευθείαν στην καρδιά και την ψυχή μας. Ta τραγούδια τα σμυρναίικα, τα τραγούδια της Μικρασίας, τα τραγούδια μας!

Η εκδήλωση-συναυλία, αποτελεί συνέχεια, των επιτυχημένων συναυλιών και εκδηλώσεων του “φεστιβάλ Κρήτης “ με οργανωτή την Περιφέρεια Κρήτης (συναυλία κρατικής ορχήστρας Αθηνών σε Κνωσό-Αρχαιολογικό μουσείο Χανίων, συναυλίες με την ορχήστρα νέων Κρήτης -ΔΗΚΕΗ σε όλο το νησί, συναυλία με την Μαρία Φαραντούρη στην αρχαία Ελεύθερνα) και που είναι προσφορά  στους πολίτες με ελεύθερη είσοδο. Η νέα συναυλία της Περιφέρειας στην Γκουβερνιώτισσα, πραγματοποιείτε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και με την υποστήριξη του Δήμου Χερσονήσου και του Οργανισμού Πολιτισμού & Ανάπτυξης Ποταμιών “Η Γκουβερνιώτισσα”.

Προηγούμενο Με τον Δήμαρχο Σερρών συναντήθηκε ο Περιφερειάρχης Κρήτης

Συνδεθείτε μαζί μας

Υπ. Προστασίας Δεδομένων (DPO)

Συνδεθείτε μαζί μας