Μουσικοθεατρική παράσταση από το καλλιτεχνικό σχήμα «ΩΔΗΠΟΡΟΣ» στην Νεα Αλικαρνασσο – Αφιέρωμα στα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή

Το καλλιτεχνικό σχήμα «ΩΔΗΠΟΡΟΣ» παρουσιάζει την Μουσικοθεατρική Παράσταση «ΑΝΑΘΕΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΙΤΙΟΥΣ» – Αφιέρωμα στα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή.

Μετά από δύο χρόνια απουσίας, λόγω της πανδημίας, το καλλιτεχνικό σχήμα «ΩΔΗΠΟΡΟΣ», δίνει και πάλι το παρόν στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου, με μία καινούρια παραγωγή, αφιερωμένη στα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή η οποία τιτλοφορείται :«ΑΝΑΘΕΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΙΤΙΟΥΣ» την διοργάνωση της οποίας έχει η Περιφέρεια Κρήτης με την στήριξη του πολιτιστικού συλλόγου Νέας Αλικαρνασσού η “ΑΡΤΕΜΙΣΙΑ” και θα παρουσιαστεί στο Cine Studio στις 14 Δεκεμβρίου με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

 

Η νέα παράσταση του «ΩΔΗΠΟΡΟΥ», που την σκηνοθεσία υπογράφει και πάλι ο Γιώργος Αντωνάκης, ζωντανεύει αληθινές συγκλονιστικές μαρτυρίες ανθρώπων που έζησαν την Καταστροφή, ενώ προβάλει και φωτίζει τα γεγονότα με φωτογραφικά και κινηματογραφικά ντοκουμέντα. Η μουσική και τα τραγούδια που συνοδεύουν τα θεατρικά δρώμενα, πλημμυρίζουν από παραδοσιακές μελωδίες και σύγχρονα αγαπημένα ακούσματα που ερμηνεύουν οι μουσικοί του καλλιτεχνικού σχήματος «ΩΔΗΠΟΡΟΣ».

Καλλιτεχνικό σχήμα «ΩΔΗΠΟΡΟΣ»

«ΑΝΑΘΕΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΙΤΙΟΥΣ»

Αφιέρωμα στα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή

Σκηνοθεσία : Γιώργος Αντωνάκης

Θεατρική Ερμηνεία: Ανδριανή Κυλάφη

Ενορχήστρωση μουσική επιμέλεια-Μπάσο : Ζαχάρης Δραμουντάνης

Τραγούδι : Γιώργος Κριτσωτάκης

Τραγούδι:Μαρία Ιερωνυμάκη

 

Μπουζούκι: Κώστας Σφακιανάκης

Κιθάρα: Άρης Κουτεντάκης

Ακορντεόν: Αντώνης Νικολιδάκης

Πιάνο-Κανονάκι-Τραγούδι: Μανώλης Κανακάκης

Τύμπανα: Νίκος Παγωμένος

Φωτισμοί- Video : Κίμωνας Κίτρινος

Ηχοληψία: Δημήτρης Χατζάκης

Αφίσα: Χρυσόστομος Σπετσίδης

Video-promo: Γιώργος Τζωρτζάκης

Προηγούμενο Ανακοίνωση Κατάθεσης Αίτησης Χορήγησης Άδειας Διανομής Εμφιαλωμένου Υγραερίου από την I GAS & ΣΙΑ E.E στη Δ/νση Ανάπτυξης Π.Ε. Ηρακλείου

Συνδεθείτε μαζί μας

Υπ. Προστασίας Δεδομένων (DPO)

Συνδεθείτε μαζί μας