Πόλος έλξης η Έκθεση βιβλίου στο Ηράκλειο με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης.

Πόλο έλξης των φίλων του βιβλίου αποτελεί καθημερινά η έκθεση βιβλίου που πραγματοποιείται στην πλατεία Ελευθερίας του Ηρακλείου από τον Σύλλογο Εκδοτών και Βιβλιοπωλών Ηρακλείου σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Κρήτης και τον Δήμο Ηρακλείου. Χιλιάδες βιβλία με πλούσια και ποικίλη θεματολογία προσελκύουν το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων, ενώ την έκθεση επισκέφτηκε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης με τον Αντιπεριφερειάρχη Γιώργο Πιτσούλη και τον Εντεταλμένο σύμβουλο Τέχνης και σύγχρονου πολιτισμού Ευάγγελο Ζάχαρη. Τον Περιφερειάρχη με τους συνεργάτες του υποδέχθηκε ο Πρόεδρος του συλλόγου Ηλίας Γιωργαλής ο οποίος και τους ευχαρίστησε για την συνδιοργάνωση και στήριξη, ενώ  και εκείνοι ευχήθηκαν στον Πρόεδρο και στο Δ.Σ καλή επιτυχία στην έκθεση και ότι η Περιφέρεια θα στηρίζει πρωτοβουλίες και δράσεις του συλλόγου.

Η έκθεση θα είναι ανοιχτή προς το κοινό καθημερινά από τις 6 το απόγευμα έως τις 11 το βράδυ μέχρι τις 7 Αυγούστου.

Στα πλαίσια της έκθεσης, σύμφωνα με τον πρόεδρο και το πρόγραμμα διοργανώνονται παράλληλες εκδηλώσεις με την παρουσία συγγραφέων που υπογράφουν βιβλία, όπως έγινε ήδη με την Άννα Γαλανού ενώ από σήμερα  Δευτέρα 25 Ιουλίου θα ακολουθηθεί το παρακάτω πρόγραμμα:

– Δευτέρα 25/07 στις 20:00μ.μ. : ο συγγραφέας Αλκιβιάδης Σκουλάς θα παρουσιάσει τα βιβλία του «Καρτέρι θανάτου», «Στίγμα θανάτου» και « Στην πόλη του εγκλήματος». Η βιβλιοπαρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στο καφέ GRANO NUOVO στην Πλατεία Ελευθερίας στον χώρο της Έκθεσης.

– Τρίτη 26/07 στις 19:30μ.μ. : η συγγραφέας παιδικών βιβλίων Χριστίνα Αποστολίδη θα παρουσιάσει το παραμύθι της “Οχ, πρασίνισα”.

– Πέμπτη 28/07 στις 20:00 μ.μ. : οι συγγραφείς Μαρία Δασκαλάκη και Μάνος Ταμιωλάκης θα παρουσιάσουν το βιβλίο τους “Το ταξίδι της γραμμής”.

– Πέμπτη 04/08 στις 19:30 μ.μ. : οι Kultur Multur, το παιδικό μουσικό συγκρότημα της Κρήτης, θα μας ταξιδέψουν με τις μελωδίες τους. Την ημέρα αυτή θα συλλέγονται είδη πρώτης ανάγκης (χαρτικά, τρόφιμα μακράς διάρκειας, καθαριστικά) για το παιδικό χωριό SOS Κρήτης και όπως τονίζουν οι διοργανωτές «θα ήταν αξιέπαινη και επιθυμητή κάθε δωρεά σας για το σκοπό αυτό».

Προηγούμενο ΔΟΛΩΜΑΤΙΚΟΙ ΨΕΚΑΣΜΟΙ ΔΗΜΟΣ ΜΙΝΩΑ ΠΕΔΙΑΔΟΣ 22-7-22

Συνδεθείτε μαζί μας

Υπ. Προστασίας Δεδομένων (DPO)

Συνδεθείτε μαζί μας