ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ για Οργάνωση της παραγωγής και καλλιτεχνική επιμέλεια της εκδήλωσης «Διοργάνωση Πολιτιστικής εκδήλωσης – παραδοσιακής μουσικοχορευτικής παράστασης του Λυκείου Ελληνίδων Ηρακλείου», που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του Προγράμματος Συνδιοργανώσεων Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου για τους τομείς Αθλητισμού – Πολιτισμού 2023.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ για Οργάνωση της παραγωγής και καλλιτεχνική επιμέλεια της εκδήλωσης «Διοργάνωση Πολιτιστικής εκδήλωσης – παραδοσιακής μουσικοχορευτικής παράστασης του Λυκείου Ελληνίδων Ηρακλείου», μόνο προς την εταιρεία «ΛΥΚΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ» έως του ποσού των 1.984,00 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α., που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του Προγράμματος Συνδιοργανώσεων Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου για τους τομείς Αθλητισμού – Πολιτισμού 2023.

Προηγούμενο Εκπόνηση μελέτης «Νέα χάραξη του τμήματος του οδικού άξονα Ηράκλειο-Ανώγεια από Δ.Δ. Αστυρακίου έως Δ.Δ. Κυλιστού» προϋπολογισμού 809 χιλ. ευρώ υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Στ. Αρναουτάκης

Συνδεθείτε μαζί μας

Υπ. Προστασίας Δεδομένων (DPO)

Συνδεθείτε μαζί μας