ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ για προμήθεια Διαφημιστικού υλικού (μπλούζες, καπέλα, σορτσάκια), για τις ανάγκες της εκδήλωσης με τίτλο «Αθλητικές επιδείξεις και Τουρνουά ακαδημιών των τμημάτων Ποδοσφαίρου και Καλαθοσφαίρισης του “Α.Σ. ΠΑΛΙΑΝΗ”», στο πλαίσιο του Προγράμματος Συνδιοργανώσεων  Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου για τους τομείς Αθλητισμού – Πολιτισμού 2024.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ για προμήθεια Διαφημιστικού υλικού (μπλούζες, καπέλα, σορτσάκια), για τις ανάγκες της εκδήλωσης με τίτλο «Αθλητικές επιδείξεις και Τουρνουά ακαδημιών των τμημάτων Ποδοσφαίρου και Καλαθοσφαίρισης του “Α.Σ. ΠΑΛΙΑΝΗ”», μόνο προς την επιχείρηση «ΚΕΝΔΡΙΣΤΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ», έως του ποσού των 2.500,00 ευρώ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α., στο πλαίσιο του Προγράμματος Συνδιοργανώσεων  Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου για τους τομείς Αθλητισμού – Πολιτισμού 2024.

Προηγούμενο Σύμβαση 600 χιλ. ευρώ για την συντήρηση σε μικρής έκτασης επιφάνειες σε Π.Ε.Ο. Ν.Ε.Ο. και Β.Ο.Α.Κ. υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Κρήτης

Συνδεθείτε μαζί μας

Υπ. Προστασίας Δεδομένων (DPO)

Συνδεθείτε μαζί μας