ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ Προμήθεια Διαφημιστικού υλικού (μπλούζες, σορτσάκια, αντιανεμικά μπουφάν), για τις ανάγκες της αθλητικής εκδήλωσης με τίτλο «Συνδιοργάνωση αθλητικής εκδήλωσης με τίτλο “Φιλικός Αγώνας μεταξύ των Παλαιμάχων και της ομάδας ανδρών της Αθλητικής Ένωσης Ασιτών”», στο πλαίσιο του Προγράμματος Συνδιοργανώσεων  Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου για τους τομείς Αθλητισμού – Πολιτισμού 2024.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ Προμήθεια Διαφημιστικού υλικού (μπλούζες, σορτσάκια, αντιανεμικά μπουφάν), για τις ανάγκες της αθλητικής εκδήλωσης με τίτλο «Συνδιοργάνωση αθλητικής εκδήλωσης με τίτλο “Φιλικός Αγώνας μεταξύ των Παλαιμάχων και της ομάδας ανδρών της Αθλητικής Ένωσης Ασιτών”», μόνο προς την επιχείρηση  «ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ», έως του ποσού των 3.000,00 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α., στο πλαίσιο του Προγράμματος Συνδιοργανώσεων  Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου για τους τομείς Αθλητισμού – Πολιτισμού 2024.

Προηγούμενο Οριστική Έκθεση Ελέγχου που αφορά στον έκτακτο περιβαλλοντικό έλεγχο στο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος με την επωνυμία «ΠΕΤΟΥΣΗΣ Ι.Κ.Ε.», που βρίσκεται στην οδό Κυδωνίας 20, στο Ηράκλειο, Π.Ε. Ηρακλείου, Περιφέρειας Κρήτης.

Συνδεθείτε μαζί μας

Υπ. Προστασίας Δεδομένων (DPO)

Συνδεθείτε μαζί μας