ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ για Προμήθεια/Υπηρεσίες για την υλοποίηση της αθλητικής εκδήλωσης «Συνδιοργάνωση αθλητικής εκδήλωσης με τίτλο “Run Greece Ηράκλειο 2023”», που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του Προγράμματος Συνδιοργανώσεων Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου για τους τομείς Αθλητισμού – Πολιτισμού 2023.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ για Προμήθεια/Υπηρεσίες (Υπηρεσίες ταξιδιωτικού γραφείου για τη διαμονή με ημιδιατροφή και την μετακίνηση με λεωφορείο, των συμμετεχόντων στην εκδήλωση,Ηχητική κάλυψη του Αγώνα της εκδήλωσης Εκτυπώσεις Αναλώσιμο υλικό για την
πραγματοποίηση των αγώνων,
Πλακέτες βράβευσης για τη «Γιορτή του στίβου της Κρήτης», Ενοικίαση συνεδριακής αίθουσας με coffee break ), για την υλοποίηση της  εκδήλωσης «Συνδιοργάνωση αθλητικής εκδήλωσης με τίτλο “Run Greece Ηράκλειο 2023”», μόνο προς τις εταιρείες «ΚΡΗΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ Α.Ε. C.TR.S», «BACKSTAGEΒΡΟΥΧΑΚΗΣ Δ. & ΣΙΑ Ε.Ε.», «ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΕΛ. ΚΑΝΑΚΗΣ ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ», «Μ.ΕΠΙΤΡΟΠΑΚΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.»,  «ΣΤΕΛΛΑ ΜΑΥΡΕΔΑΚΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΧΑΡΑΚΤΙΚΗΣ LASER», «ΑΤΛΑΝΤΙΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ & ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ “ΑΤΛΑΝΤΙΣ”» , που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του Προγράμματος Συνδιοργανώσεων Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου για τους τομείς Αθλητισμού – Πολιτισμού 2023.

Προηγούμενο RUN GREECE ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2023

Συνδεθείτε μαζί μας

Υπ. Προστασίας Δεδομένων (DPO)

Συνδεθείτε μαζί μας