ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ για Προμήθεια/Υπηρεσίες για την υλοποίηση της πολιτιστικής εκδήλωσης με τίτλο «Συνδιοργάνωση Πολιτιστικής εκδήλωσης με τίτλο “Γιώργος Σεφέρης ένας Έλληνας. Ο άνθρωπος, ο ποιητής, ο πολιτικός” στη μνήμη του Νομπελίστα ποιητή μας Γιώργου Σεφέρη», που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του Προγράμματος Συνδιοργανώσεων Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου για τους τομείς Αθλητισμού – Πολιτισμού 2023.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ για Προμήθεια/Υπηρεσίες για την υλοποίηση της πολιτιστικής εκδήλωσης με τίτλο «Συνδιοργάνωση Πολιτιστικής εκδήλωσης με τίτλο “Γιώργος Σεφέρης ένας Έλληνας. Ο άνθρωπος, ο ποιητής, ο πολιτικός” στη μνήμη του Νομπελίστα ποιητή μας Γιώργου Σεφέρη», μόνο προς τις εταιρείες 1)«ΚΡΗΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ  ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ Α.Ε.- C.TR.S», έως του ποσού των 652,00 ευρώ, 2)«ΑΝΩΝΥΜΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ POLIS HOTEL», έως του ποσού των 360,00 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 3)«Ι. ΣΙΓΑΝΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ-ΕΜΠΟΡΙΚΗ-ΓΕΩΡΓΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», έως του ποσού των 1.650,00 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 4)«ΚΟΝΔΥΛΑΚΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ», έως του ποσού των 472,00 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 5)«ΑΦΟΙ ΠΑΤΣΑΚΗ Ε.Ε.», έως του ποσού των 185,00 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α., που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του Προγράμματος Συνδιοργανώσεων Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου για τους τομείς Αθλητισμού – Πολιτισμού 2023.

Προηγούμενο Αφιερωμένο στη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών το «Run Greece Ηράκλειο 2023» –  Όλοι οι φορείς στηρίζουν την γιορτή του αθλητισμού

Συνδεθείτε μαζί μας

Υπ. Προστασίας Δεδομένων (DPO)

Συνδεθείτε μαζί μας