ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ για την παροχή υπηρεσιών για τις ανάγκες της πολιτιστικής εκδήλωσης με τίτλο «Συνδιοργάνωση Πολιτιστικής εκδήλωσης – συναυλίας  με τίτλο «Συναυλία Έντεχνου Ωδείου – String Demons», στο πλαίσιο του Προγράμματος Συνδιοργανώσεων Περιφέρειας Κρήτης για τους τομείς Πολιτισμού – Αθλητισμού 2024

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ για την παροχή υπηρεσιών για τις ανάγκες της πολιτιστικής εκδήλωσης με τίτλο «Συνδιοργάνωση Πολιτιστικής εκδήλωσης – συναυλίας  με τίτλο «Συναυλία Έντεχνου Ωδείου – String Demons», μόνο προς τους οικονομικούς φορείς α) «″ARIA SOUND″ ΤΖΑΓΚΑΡΑΚΗ ΑΘΗΝΑ», για την παροχή των υπηρεσιών της καλλιτεχνικής υποστήριξης, έως του ποσού των 4.720,00 € συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. και β) «ΠΟΛΥΜΕΤΟΧΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΕΠΑΝΑΛ Α.Ε.», για την παροχή των υπηρεσιών της ενοικίασης αίθουσας, έως του ποσού των 1.860,00 € συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α., στο πλαίσιο του Προγράμματος Συνδιοργανώσεων Περιφέρειας Κρήτης για τους τομείς Πολιτισμού – Αθλητισμού 2024.

Προηγούμενο Πρόσκληση εκδ. ενδιαφέροντος αθλητ. δράσης «ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΦΑΣΗ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΕΦΗΒΩΝ»

Συνδεθείτε μαζί μας

Υπ. Προστασίας Δεδομένων (DPO)

Συνδεθείτε μαζί μας