Συνάντηση με τον Α΄ Αντιπρόεδρο του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ είχε χτες η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης Μ. Λιονή & ο Δήμαρχος Αμαρίου Π. Μουρτζανός για την πορεία υλοποίησης του έργου της Σχολής Ασωμάτων

Συνάντηση σχετικά  με τα πεπραγμένα για την υλοποίηση του οράματος της αναβίωσης της Γεωργικής Σχολής των Ασωμάτων είχε χτες στην έδρα της Περιφέρειας Κρήτης στο Ηράκλειο η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης και Πρόεδρος του Δ.Σ. της Αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρίας με την επωνυμία «Δίκτυο Έρευνας και Κτηνοτροφικής Ανάπτυξης Σχολής Ασωμάτων», κα Μαρία Λιονή με τον Α‘ αντιπρόεδρο του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ κ. Νεκτάριο Βιδάκη.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης ο Δήμαρχος Αμαρίου, κ. Παντελής Μουρτζανός, ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας Περιφέρειας Κρήτης, κ. Μιχάλης Βάμβουκας και η Διευθύντρια της Σχολής,  κα Ασπασία Σταυρουλάκη.

 Κατά την συνάντηση έγινε εκτενής αναφορά στην προετοιμασία του επόμενου  διοικητικού συμβουλίου που θα συνεδριάσει  μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου, στις Συμβάσεις που Εκτελούνται για την περίφραξη  της Σχολής, καθώς και στην εκπόνηση των μελετών.

Υπενθυμίζεται ότι εταίροι στην ΑΜΚΕ «Δίκτυο Έρευνας και Κτηνοτροφικής Ανάπτυξης Σχολής Ασωμάτων» είναι η Περιφέρεια Κρήτης, ο Δήμος Αμαρίου καθώς και ο ΕΛΓΟ Δήμητρα, που είναι και ο επιστημονικός υπεύθυνος του έργου.
Πληροφορίες σχετικά με την υλοποίηση του Έργου βρίσκονται στη σελίδα https://www.asomatonresearchcenter.eu/

Προηγούμενο Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου με εκπρόσωπο του ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε. και τους Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου

Συνδεθείτε μαζί μας

Υπ. Προστασίας Δεδομένων (DPO)

Συνδεθείτε μαζί μας