Συνάντηση Περιφερειάρχη Κρήτης με τον Δήμαρχο Χερσονήσου

Θέματα αναπτυξιακά, που αφορούν τεχνικά, οδικά έργα, αθλητισμού, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης με τον Δήμαρχο Χερσονήσου Γιάννης Σέγκο. Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο αντιδήμαρχος πολεοδομίας-άρδευσης και καθημερινότητας Μανόλης Καλαϊτζάκης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργος Χειρακάκης, και ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΧ Μανόλης Ματθαιάκης.

Συγκεκριμένα εξετάστηκαν, η επέκταση του δικτύου ύδρευσης Πάνω Γουβών και διασύνδεση με το φράγμα Αποσελέμη, ασφαλτοστρώσεις σε περιοχές ενδοχώρας του Δήμου Χερσονήσου που θα βελτιώσουν την οδική ασφάλεια, η μελέτη για την υλοποίηση του οδικού έργου Σμάρι-συνοικία δημοτικής ενότητας Γουβών, θέματα εξωραϊσμού-αναβάθμιση χώρων στο Καλό Χωριό, αναβάθμιση αθλητικών υποδομών των ομάδων Διαγόρας Ανωπόλεως και ΠΑΟ Γουβών. Για όλα τα παραπάνω θέματα υποδομών και βελτίωσης θα υπάρξουν χρηματοδοτήσεις από την Περιφέρεια Κρήτης.

Προηγούμενο ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ για δημιουργία Διαφημιστικού σποτ, για τις ανάγκες της πραγματοποίησης της εκδήλωσης με τίτλο «ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ 22ου ΓΑΒΟΥΣΤΗΜΑΤΟΣ», στο πλαίσιο του 59ου Υποέργου του έργου με τίτλο «ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΕΤΟΥΣ 2022», Κ.Α. 2022ΝΠ50200023 και κωδικό MIS 5177023 της ΝΠ502 της Περιφέρειας Κρήτης.

Συνδεθείτε μαζί μας

Υπ. Προστασίας Δεδομένων (DPO)

Συνδεθείτε μαζί μας