Σύσκεψη με θέμα την αντιπλημμυρική προστασία του ποταμού Κλαδισού πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2023, μετά από πρόσκληση του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Νίκου Καλογερή.

Στην  σύσκεψη μετείχαν ο Αντιδήμαρχος  του Δήμου Χανίων κ. Νίκος Χαζιράκης υπεύθυνος της ΥΔΟΜ, η Γενική Διευθύντρια Υποδομών Περιφέρειας Κρήτης κ. Ελένη Δοξάκη, ο Γενικός Διευθυντής της ΔΕΥΑΧ κ. Μανόλης Κασαπάκης, ο Διευθυντής Τεχνικών Έργων Περιφέρειας Κρήτης κ. Μιχάλης Ψαρουδάκης, η Διευθύντρια Τεχνικών έργων της Π.Ε. Χανίων κ. Χρύσα Χριστινάκη, καθώς και στελέχη και συνεργάτες από την Περιφέρεια Κρήτης, τον Δήμο Χανίων και την ΔΕΥΑΧ.

Βασικό αντικείμενο της τεχνικής αυτής συνάντησης, ήταν η εξέταση συγκεκριμένων ζητημάτων που αφορούν στην σύνταξη φακέλου για την χρηματοδότηση και δημοπράτηση της μελέτης οριοθέτησης και διευθέτησης του ποταμού Κλαδισού, έργο που θα εκτελεστεί  από την Π.Ε Χανίων, για την αντιπλημμυρική προστασία των γύρω περιοχών σε περίπτωση έντονων καιρικών φαινομένων.

Προηγούμενο Συμμετοχή της Περιφέρειας Κρήτης στο «Greek Luxury Tourism & Gastronomy Workshop» στη Νέα Υόρκη των ΗΠΑ.

Συνδεθείτε μαζί μας

Υπ. Προστασίας Δεδομένων (DPO)

Συνδεθείτε μαζί μας