«2ος Ροδάνθειος Δρόμος 2022» με τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης

Ο Εξωραϊστικός –Αναπτυξιακός και Πολιτιστικός Σύλλογος Προαστίου Αγ.  Ιωάννη με την υποστήριξη  της Περιφέρειας Κρήτης, θα πραγματοποιήσει την Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022 τον « 2ο Ροδάνθειο Δρόμο  2022» (Δρόμος 1.000μ και δρόμος σε ανώμαλο έδαφος 5.000μ) που είναι αφιερωμένος στη  μνήμη της Ροδούλας Σπετσωτάκη, Εκπαιδευτικού Φυσικής Αγωγής, Διευθύντριας Σχολικών μονάδων και μέλους του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου.

Η διαδρομή των 1.000 μ. απευθύνεται σε μαθητές δημοτικού. Η ώρα εκκίνησης είναι στις 10:30 και η διαδρομή που θα ακολουθεί είναι η εξής: οδός Σαμαράκη- Γαζίου (γραφεία Πολιτιστικού Συλλόγου)-αριστερά οδός  Πολύμνιας- αριστερά οδός Ελάτειας-αριστερά οδός Αρμονίας –αριστερά οδός Σαμαράκη-Τερματισμός οδός  Γαζίου (γραφεία Πολιτιστικού Συλλόγου)-.

Η διαδρομή των 5.000μ απευθύνεται σε ενήλικες αθλητές. Η ώρα εκκίνησης είναι στις 11:00 και η διαδρομή που θα ακολουθεί είναι η εξής: οδός Σαμαράκη- Γαζίου (γραφεία Πολιτιστικού Συλλόγου)-δεξιά  οδός  Πολύμνιας- αριστερά Ερμή-οδός Τζών Τσάντγουϊκ-οδός Λαβρέως –αριστερά οδός Μεταγένη στο χωριό Κνωσός- Εκκλησία Αγίας Παρασκευής αριστερά, αγροτικός δρόμος  μέσα από το ποτάμι και τη ρεματιά (με αρκετά μέτρα  ανηφόρα)-οδός Πολύμνιας ευθεία, Ερμή δεξιά –Καρυωτάκη δεξιά, Σαμαράκη δεξιά  Τερματισμός οδός  Γαζίου (γραφεία Πολιτιστικού Συλλόγου).

Το Σάββατο 8-10-2022 από τις 10:00 έως και τις 13:00 και από τις 17:00 έως και τις 20:00, οι αθλητές θα μπορούν να παραλαμβάνονται τις φανέλες και τον αριθμό συμμετοχής τους από τα γραφεία του Πολιτιστικού Συλλόγου (Ταντάλου και Γαζίου) (https://tinyurl.com/ymp45dbb)

Αναλυτικές πληροφορίες του αγώνα υπάρχουν στον ακόλουθο ηλεκτρονικό σύνδεσμο https://tinyurl.com/cxkcsjnu

 

Προηγούμενο MHNIAIO ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗΣ ΤΙΜΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ 2022 Π.Ε. ΛΑΣΙΘΙΟΥ

Συνδεθείτε μαζί μας

Υπ. Προστασίας Δεδομένων (DPO)

Συνδεθείτε μαζί μας