«4ο Φεστιβάλ Ποδοσφαίρου Νηπίων» με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης-Π.Ε. Ρεθύμνου

Ο Ρεθυμνιακός Α.Ο. και οι ακαδημίες του, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης- Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνου, του Δήμου Ρεθύμνου καθώς και της ΕΠΣ Ρεθύμνης προκηρύσσουν  το  «4ο  Φεστιβάλ Ποδοσφαίρου Νηπίων». Το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 09:00 στο «Στάδιο Ρέθυμνου» στη Σοχώρα.

Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη αποκλειστικά στα παιδιά νηπίου (αγόρια-κορίτσια), και έχει ως σκοπό να φέρει τα παιδιά των ηλικιών αυτών κοντά στον αθλητισμό δίνοντας τους την ευκαιρία να αθληθούν να παίξουν και να ψυχαγωγηθούν χωρίς οικονομική επιβάρυνση.

Πληροφορίες διοργάνωσης:

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πραγματοποιούνται μέσω των νηπιαγωγείων και θα γίνονται δεκτές έως τη Τετάρτη  2 Νοεμβρίου 2022 .

 

Τα παιδιά που θα συμμετέχουν θα πρέπει να συνοδεύονται από τους κηδεμόνες τους και θα πρέπει  να βρίσκονται στο στάδιο στις 08:30 π.μ. Επίσης όλα τα παιδιά πρέπει να έχουν εξεταστεί από ιατρό με την επίβλεψη των γονέων τους, πριν από την διοργάνωση.

 

Την εκδήλωση θα καλύψει το σώμα «Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών Ν. Ρεθύμνης» καθώς και επίσημος γιατρός αγώνα. Θα εφαρμοστούν όλα τα μέτρα πρόληψης που αφορούν τον Covid-19.

 

Επικοινωνία: 6945756145

 

 

 

Προηγούμενο Προκήρυξη χορήγησης 90 νέων αδειών και 10 θέσεων και δικαιωμάτων δραστηριοποίησης στο πλανόδιο εμπόριο στην Περιφέρεια Κρήτης στο πλαίσιο του Ν.4849/2021

Συνδεθείτε μαζί μας

Υπ. Προστασίας Δεδομένων (DPO)

Συνδεθείτε μαζί μας