Αγώνας Ιστιοσανίδας «GR WAVE FEST FANEROMENI 2022» με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης

Ο Ναυτικός Όμιλος Σητείας και η Περιφέρεια Κρήτης στα πλαίσια του ετήσιου προγράμματος Αγώνων συνδιοργανώνουν στις 1 και 2 Οκτωβρίου στην θαλάσσια περιοχή Φανερωμένης Σκοπής Σητείας τον καθιερωμένο αγώνα Ιστιοσανίδας κατηγορίας FUN BOARD , με ονομασία : GR WAVE FEST FANEROMENI 2022 . Ο αγώνας πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Ομίλου Ιστιοσανίδας Ηρακλείου.

Το πρόγραμμα αγώνων ξεκινά το Σάββατο 01/10/2022 στις 09:00 πμ. και λήξη στις 17:00 μμ. και θα συνεχιστεί την Κυριακή 02/10/2022 στις 09:00 πμ. Με λήξη στις 16:00 μμ.

Προσκαλούνται οι πολίτες να παρακολουθήσουν τους εντυπωσιακούς αγώνες και να στηρίξουν τους αθλητές που συμμετέχουν οι οποίοι θα προσφέρουν μοναδικό θέαμα.

Προηγούμενο ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ για την παροχή υπηρεσιών πλήρoυς κάλυψης του συνεδρίου, με ηχητικό, προβολικό και γραμματειακό (πληροφορικής) εξοπλισμό και τεχνική υποστήριξη, καθ’ όλη τη διάρκεια των εργασιών του συνεδρίου (για 5 ημέρες και για 5 αίθουσες) για τις ανάγκες της πραγματοποίησης της δράσης με τίτλο «Συνδιοργάνωση δράσης με τίτλο “13ο Διεθνές Κρητολογικό Συνέδριο”», στο πλαίσιο των Δράσεων του Αναπτυξιακού χαρακτήρα Διοργανώσεων, Συνδιοργανώσεων, Συνεδρίων, Ημερίδων, Εκδηλώσεων (2020- 2022).

Συνδεθείτε μαζί μας

Υπ. Προστασίας Δεδομένων (DPO)

Συνδεθείτε μαζί μας