Αναδείχτηκε εργολάβος για το έργο « Επείγουσες εργασίες αποκατάστασης ζημιών στα οδικά τμήματα Μουρτζανά – Αξός προς Ανώγεια και συνδεόμενοι δρόμοι της Π.Ε. Ρεθύμνης, προϋπολογισμού 967.741,94 Ευρώ

Την ανάδειξη εργολάβου για το έργο « Επείγουσες εργασίες αποκατάστασης ζημιών στα οδικά τμήματα Μουρτζανά – Αξός προς Ανώγεια και συνδεόμενοι δρόμοι», προϋπολογισμού 967.741,94 Ευρώ ενέκρινε στη χτεσινή συνεδρίασή της η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Κρήτης.

Με τις εν λόγω παρεμβάσεις θα αντιμετωπισθούν οριστικά τα  προβλήματα κατολισθήσεων και καθιζήσεων, που εγκυμονούν κινδύνους για τους διερχόμενους από την επαρχιακή οδό, κατασκευάζονται τοιχία αντιστήριξης, σε όλα τα τμήματα που τα προβλήματα στο έδαφος.  Προβλέπεται επίσης κατά τμήματα ασφαλτόστρωση, διαγραμμίσεις και επανατοποθέτηση κατεστραμμένων στηθαίων ασφαλείας.

Η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης, κα Μαρία Λιονή, δήλωσε σχετικά:

«Ένα σημαντικό έργο, προϋπολογισμού Ευρώ 967.741,94 Ευρώ για τον Δήμο Μυλοποτάμου ξεκινά άμεσα μετά και την κατακύρωση της σύμβασης από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Κρήτης, το οποίο αφορά στην οδική ασφάλεια των κατοίκων, αλλά και των επισκεπτών της περιοχής. Με τις προβλεπόμενες παρεμβάσεις θα αποκατασταθούν οι ζημιές, που προκλήθηκαν στην περιοχή μετά τις πρόσφατες θεομηνίες. Ανάλογες εργολαβίες εκτελούνται ήδη και έχουν επίσης δρομολογηθεί για όλους τους Δήμους της Π.Ε. Ρεθύμνης».

Προηγούμενο ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΛΗΡΩΣΗΣ ΜΙΑΣ (1) ΘΕΣΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΕΜΠΟΡΙΟΥ, ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

Συνδεθείτε μαζί μας

Υπ. Προστασίας Δεδομένων (DPO)

Συνδεθείτε μαζί μας