Αντιπροσωπεία του Ελληνικού τμήματος της UNICEF επισκέφθηκε τον Περιφερειάρχη Κρήτης

Αντιπροσωπεία της UNICEF στην Ελλάδα με επικεφαλής τον κ. Luciano Calestini διπλωματικό εκπρόσωπο της διεθνούς οργάνωσης για τα δικαιώματα του παιδιού στην Ελλάδα, επισκέφθηκε σήμερα τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη. Στην συνάντηση συμμετείχαν επίσης τα στελέχη της UNICEF στη χώρα μας Λίνα Αντάρα και Γιάννης Παπαχριστοδούλου, ο Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης Γιώργος Πιτσούλης, και ο γενικός διευθυντής δημόσιας υγείας και κοινωνικής μέριμνας Περιφέρειας Κρήτης Σπύρος Επιτροπάκης.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, ο διπλωματικός εκπρόσωπος της UNICEF στη χώρα μας παρουσίασε στον Περιφερειάρχη Κρήτης το έργο της οργάνωσης στην Ελλάδα, την  ανάληψη κοινών δράσεων-συνεργασιών για την προώθηση των δικαιωμάτων των παιδιών στη Κρήτη, όπως επίσης το πρόγραμμα «Φιλικές Πόλεις για τα Παιδιά».

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης ευχαρίστησε για την ενημέρωση αναφέροντας ότι η Περιφέρεια Κρήτης πάντα ήταν και θα είναι αρωγός στο έργο της UNICEF στο νησί μας. Από την πλευρά του ο κ. Calestini ευχαρίστησε τον κ. Αρναουτάκη για την θερμή συνεργασία και στήριξη στο έργο της UNICEF.

Προηγούμενο ΜΕΣΕΣ ΤΙΜΕΣ ΛΙΑΝ.ΠΩΛΗΣΗΣ ΜΕ ΦΠΑ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2023

Συνδεθείτε μαζί μας

Υπ. Προστασίας Δεδομένων (DPO)

Συνδεθείτε μαζί μας