Απονομή Πιστοποιητικών Γνώσης Χειρισμού Η/Υ σε συμμετέχοντες σε δύο εκπαιδευτικά προγράμματα Πληροφορικής & Χειρισμού Η/Υ που οργάνωσε το Κ.Ε.ΚΑ.Π.Ε.Ρ-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ

Την Παρασκευή 25 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης η απονομή Πιστοποιητικών Γνώσης Χειρισμού Η/Υ σε συμμετέχοντες σε δύο εκπαιδευτικά προγράμματα Πληροφορικής & Χειρισμού Η/Υ, τα οποία οργάνωσε το Κ.Ε.ΚΑ.Π.Ε.Ρ-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ κατά τους θερινούς μήνες.

Σκοπός των προγραμμάτων ήταν η βελτίωση των ψηφιακών δεξιοτήτων και η συμμετοχή σε εξετάσεις πιστοποίησης Τα γνωστικά αντικείμενα που διδάχτηκαν ήταν:

  1. ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ Word Processing
  2. ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΦΥΛΛΑ Spreadsheets
  3. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ Internet Services

Στη συνέχεια οι συμμετέχοντες έλαβαν μέρος σε εξετάσεις πιστοποίησης στον φορέα πιστοποίησης UNICERT που συνεργάζεται με το Κ.Ε.ΚΑ.Π.Ε.Ρ.-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ, προκειμένου να λάβουν τη σχετική πιστοποίηση γνώσεων Unicert Primary.

Το πρώτο πρόγραμμα, στο οποίο συμμετείχαν 17 αστυνομικοί,  πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ρεθύμνου. Εκπαιδευτές του προγράμματος ήταν πιστοποιημένοι εκπαιδευτές ενηλίκων.

Στο δεύτερο πρόγραμμα, στο οποίο συμμετείχαν πέντε φοιτητές πρακτικής άσκησης, εκπαιδευτής ήταν φοιτητής που πραγματοποιεί πρακτική άσκηση στον φορέα μας.

Η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνου κα Μαρία Λιονή κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης απονομής επεσήμανε ότι η συνεχής εκπαίδευση αποτελεί αναγκαιότητα την οποία τόσο η ίδια όσο και το Κ.Ε.ΚΑ.Π.Ε.Ρ.-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ είναι πρόθυμοι να την ικανοποιήσουν. Επιπρόσθετα, επεσήμανε ότι στόχος της συνεργασίας των φορέων είναι οι επιμορφωτικές δράσεις να επεκταθούν και σε άλλα γνωστικά αντικείμενα.

 

Προηγούμενο ΔΕΛΤΙΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΙΜΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2023 ΠΕ ΛΑΣΙΘΙΟΥ

Συνδεθείτε μαζί μας

Υπ. Προστασίας Δεδομένων (DPO)

Συνδεθείτε μαζί μας