Απονομή του πρώτου χρυσού για την Ελλάδα από τον Περιφερειάρχη Κρήτης στην τεχνική κολύμβηση Finswimming 50m AP women, στους Μεσογειακούς παράκτιους αγώνες.

Απονομές μεταλλίων στη νικήτρια των 50 μέτρων Βασιλεία Τσιγκόια  που κατέκτησε χρυσό μετάλλιο όπως και σε άλλες αθλήτριες που επίσης κατέκτησαν μετάλλια στους παράκτιους Μεσογειακούς αγώνες στην τεχνική κολύμβηση , έγιναν από τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη. Ο Περιφερειάρχης Κρήτης κατά την απονομή  των μεταλλίων συνεχάρη θερμά την Ελληνίδα πρωταθλήτρια που κατέκτησε το χρυσό, (50 μέτρων άπνοια) όπως και όλες τις αθλήτριες από άλλες χώρες που διακρίθηκαν. Μάλιστα για την Ελληνίδα αθλήτρια ήταν το πρώτο χρυσό της Ελλάδας στην τεχνική κολύμβηση Finswimming 50m AP women.

Ο κ. Αρναουτάκης κατά την επίσκεψή του στο κολυμβητήριο Ηρακλείου έγινε δεκτός από εκπροσώπους του αθλήματος, το μέλος επιτροπής Μεσογειακών παράκτιων αγώνων και αν. Πρόεδρος ΕΑΚΗ Εύα Σημαιάκη, η Μαρίνη Αλεξία αντιπρόεδρος ΚΟΕ, και άλλα στελέχη  της οργανωτικής επιτροπής οι οποίοι τον ενημέρωσαν για την επιτυχή πορεία των αγώνων, ευχαριστώντας τον παράλληλα  για τη στήριξη της διοργάνωσης. Από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης  συνεχάρη τα μέλη της επιτροπής, όπως και τα μέλη ξένων αντιπροσωπειών για την επιτυχημένη συνολικά διοργάνωση των παράκτιων Μεσογειακών αγώνων. Για την συνδιοργάνωση  που η Περιφέρεια Κρήτης είναι πολύτιμος υποστηρικτής, σε δήλωση του ο κ Αρναουτάκης, ανέφερε μεταξύ άλλων, ότι, πρόκειται για μια σπουδαία αθλητική διοργάνωση που αναβαθμίζει και ενισχύει ακόμα περισσότερο τη θέση της Κρήτης  στον παγκόσμιο αθλητικό χάρτη και ότι ο τόπος μας γίνεται αθλητικός προορισμός.

Προηγούμενο ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Για την προμήθεια αεροπορικών εισιτηρίων στο πλαίσιο συνδιοργάνωσης της μετακίνησης (14) αθλητριών και προπονητών της Ομάδας Καλαθοσφαίρισης Γυναικών της Ο.Α.Χ. προκειμένου να συμμετάσχουν στους αγώνες του Πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Καλαθοσφαίρισης Γυναικών 2023 – 2024

Συνδεθείτε μαζί μας

Υπ. Προστασίας Δεδομένων (DPO)

Συνδεθείτε μαζί μας