«Αρκάδεια 2023» Επετειακές Εκδηλώσεις Πολιτισμού, Αθλητισμού και ενημέρωσης απο τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ίνι-Μοναστηράκι «ΙΝΑΤΟΣ» και την Περιφέρεια Κρήτης

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος ΙΝΙ-ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ «ΙΝΑΤΟΣ», με συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Κρήτης, πραγματοποιεί τις καθιερωμένες καλοκαιρινές εκδηλώσεις και δράσεις στους τομείς του πολιτισμού, του αθλητισμού, της αγροδιατροφής και του φυσικού περιβάλλοντος, με στόχο την κοινωνική συνοχή και την τοπική ανάπτυξη με κοινωνικό όφελος.

 

Ο Πολιτιστικός σύλλογος Ίνι – Μοναστηράκι «ΙΝΑΤΟΣ»,και η Περιφέρεια Κρήτης προσκαλούν όλους, μαθητές, αθλητές, πολίτες στις εκδηλώσεις «ΑΡΚΑΔΕΙΑ 2023» στο Ίνι, με ελεύθερη είσοδο.

 

Πρόγραμμα εκδηλώσεων «Αρκάδεια 2023” συνεχίζεται

 

Την Παρασκευή 08 Σεπτεμβρίου στο πολύκεντρο Ινίου, στις 20:00, Τοπωνύμια: Ο Χάρτης του τοπικού πολιτισμού και της παράδοσης, «Επιγραφαί γεγλυμέναι επί του εδάφους». Στόχος η μεθοδολογική καταγραφή και διάσωση των τοπωνυμίων ως τους οδοδείκτες του τοπικού μας πολιτισμού και της παράδοσης, όπως μαρτυρεί εξάλλου μια πρώτη απόπειρα καταγραφής στην δημοτική κοινότητα Ινίου.

Με τον Φιλόλογο Μανόλη Ανδρουλιδάκη

 

Το Σάββατο 09 Σεπτεμβρίου στο πολύκεντρο Ινίου, στις 20:00, Επετειακή εκδήλωση «40 χρόνια Πολιτιστικός Σύλλογος ΙΝΙ – ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ «ΙΝΑΤΟΣ»», Οπτικοακουστικό υλικό για την 40 χρονη πορεία του συλλόγου, τιμητικές διακρίσεις, μουσικό πρόγραμμα.

  • Την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η «13η Αρκάδειος Ιστορική, Φυσιολατρική & Πεζοπορική Διαδρομή». Εκδήλωση για την ανάδειξη της ιστορικότητας και του ιδιαίτερου φυσικού τοπίου της περιοχής «του κοινού των Αρκάδων»

 

Τοπική Διαδρομή: Γύρος της Αρκαδίας – Ίνι, 1200 μέτρα

Αφετηρία, Τερματισμός: Ζωοδόχος Πηγή Ινίου

Ώρα Έναρξης: 18:00

 

Κλασική Διαδρομή: 10 χιλιόμετρα

Αφετηρία: Λόφος Προφήτη Ηλία – Αρκαδία –Αφρατί

Τερματισμός: Αρκαδία – Ίνι

Ώρα Έναρξης: 17:30.

Διοργανωτές: Π.Σ. Ίνι – Μοναστηράκι και Αφρατίου,

 

Προηγούμενο Ψήφισμα του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης για να μην μείνει κανένα παιδί στην Κρήτη εκτός ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ ΜΕΑ

Συνδεθείτε μαζί μας

Υπ. Προστασίας Δεδομένων (DPO)

Συνδεθείτε μαζί μας