Αθλητικά έργα στίβου και ποδοσφαίρου άνω των 2.650.000 ευρώ στο Αρκαλοχώρι με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Κρήτης. Στ. Αρναουτάκης: Επενδύουμε στην Νεολαία μας με τον αθλητισμό

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης παρουσία θεσμικών εκπροσώπων, αθλητών, και πολιτών, στον χαιρετισμό του στην τελετή παράδοσης του έργου «Διαμόρφωση περιβάλλοντα χώρου και τοποθέτηση τάπητα στίβου στο Δημοτικό στάδιο Αρκαλοχωρίου» που χρηματοδοτήθηκε από την Περιφέρεια ,αναφέρθηκε στην σημαντικότητα του έργου για την ευρύτερη περιοχή και ευχαρίστησε δημόσια για την συνεργασία τον Δήμαρχο Μίνωα Μανόλη Φραγκάκη και τον π. Δήμαρχο Ζαχαρία Καλογεράκη.

«Ένα σημαντικό έργο για το στίβο παραλαμβάνουμε προς όφελος της νεολαίας και της κοινωνίας ευρύτερα του δήμου Μινώα. Το  έργο αυτό μαζί με το παρακείμενο γήπεδο ποδοσφαίρου χρηματοδοτήθηκαν από την Περιφέρεια Κρήτης και ξεπερνούν σε προϋπολογισμό τα 2. 650.000 ευρώ “ανέφερε ο κ. Αρναουτάκης. Είναι, πρόσθεσε ” αναγκαιότητα για την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Μινώα Πεδιάδος να έχει γηπεδικές εγκαταστάσεις για να αθλείται η νεολαία μας. Αυτό έγινε με τη συνεργασία του Δήμου με την  Περιφέρεια. Πρέπει σε κάθε έργο να υπάρχει συνεργασία συνεργεία συμπόρευση με τους φορείς ώστε να διεκδικούμε πόρους από την κεντρική εξουσία για να γίνονται έργα προς όφελος των πολιτών. Συγχαρητήρια στον Δήμο για την ολοκλήρωση των εργασιών. χαιρόμαστε όλοι που τέτοια έργα γίνονται προς όφελος της νεολαίας μας.»

Επίσης ο κ. Αρναουτάκης , επεσήμανε, πως “η Περιφέρεια επενδύει στον αθλητισμό και τη νέα γενιά και ευχαρίστησε όλους για την συνεργασία, προσθέτοντας παράλληλα, ότι, ο αθλητισμός είναι Πολιτισμός και κάθε έργο υποδομής και άθλησης στους νέους είναι σπουδαία παρέμβαση.

Από πλευράς Περιφέρειας στην εκδήλωση επίσης συμμετείχαν οι Αντιπεριφερειάρχες Νίκος Συριγωνάκης Π.Ε. Ηρακλείου και Γιώργος Πιτσούλης αθλητισμού.

Προηγούμενο Ψήφισμα Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης για τον πνιγμό συμπατριώτη μας στο λιμάνι του Πειραιά ύστερα από βιαιοπραγία εναντίον του από μέλη του πληρώματος του πλοίου «Blue Horizon»

Συνδεθείτε μαζί μας

Υπ. Προστασίας Δεδομένων (DPO)

Συνδεθείτε μαζί μας