«ΧΡΩΜΑ RUN» Σάββατο 6 Μαΐου στο Δήμο Μινώα με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης

 

Εκατοντάδες νέοι, νέες και μεγαλύτεροι, παρέλαβαν από την είσοδο της Περιφέρειας Κρήτης από τους οργανωτές πολύχρωμο αθλητικό υλικό και τις χαρακτηριστικές φανέλες για τον αυριανό αγώνα, συνδιοργάνωση θεσμό, «ΧΡΩΜΑ RUN» στο Αρκαλοχώρι του Δήμου Μινώα.

Κατά την διαδικασία της διανομής του υλικού, ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης καλωσόρισε τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής, τους εθελοντές, τους νέους, τις νέες, τους ευχαρίστησε για την συνεργασία  και ευχήθηκε καλή  δύναμη και επιτυχία στην συνδιοργάνωση.

Ο Αθλητικός Σύλλογος Υγείας Αρκαλοχωρίου με την υποστήριξη της Περιφέρεια Κρήτης και του Δήμου Μινώα Πεδιάδας συνδιοργανώνουν το  «ΧΡΩΜΑ RUN», αύριο Σάββατο 6 Μαΐου στις 5 το απόγευμα στο Εκθεσιακό Κέντρο Αρκαλοχωρίου. Το «ΧΡΩΜΑ RUN», σύμφωνα με τον σύλλογο, «είναι ένας μη ανταγωνιστικός αγώνας, γεμάτος παιχνίδια, μουσική και χρώματα, στον οποίο μπορείτε να τρέξετε  να περπατήσετε ή μόνο να χορέψετε! Στο τέλος αυτών των μοναδικών χρωματιστών χιλιομέτρων, οι αθλητές θα μπορούν να απολαύσουν τη συναυλία με το συγκρότημα «48 ώρες».

Ο αγώνας στηρίζει το Σωματείο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία «Δικαίωμα στη Ζωή» και το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αρκαλοχωρίου.

Πληροφορίες-εγγραφές για το αγώνα:

www.xromarun.com

Το πακέτο της εγγραφής περιλαμβάνει :

Μακό λευκό μπλουζάκι της διοργάνωσης

Δύο σακουλάκια χρώμα

Χρωματιστά γυαλιά

Το συλλεκτικό χειροποίητο μετάλλιο (για όσους τερματίσουν)

Την τσάντα της διοργάνωσης

Τον αριθμό συμμετοχής

Είσοδο στη συναυλία μετά τον αγώνα

Η παράδοση των πακέτων συμμετοχής συνεχίζεται στα παρακάτω σημεία:

Εκθεσιακό Αρκαλοχωρίου – Παρασκευή 05/05 19:00-20:00

Εκθεσιακό Αρκαλοχωρίου – Σάββατο 06/05 13:00-16:00

Τα παιδιά κάτω των 18 ετών πρέπει να συνοδεύονται από τους γονείς τους κατά την παραλαβή του πακέτου για την υπογραφή υπεύθυνης δήλωσης. Τα χρώματα  είναι κατασκευασμένα από καλαμποκάλευρο και χρωστικές τροφίμων αποτελούνται  από φυσικά συστατικά και είναι απολύτως ασφαλή για τους ανθρώπους  και το περιβάλλον  και έχουν όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις».

 

Προηγούμενο «Eκλογείς που δεν θα μπορέσουν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα στις γενικές βουλευτικές εκλογές της 21ης Μαΐου 2023»

Συνδεθείτε μαζί μας

Υπ. Προστασίας Δεδομένων (DPO)

Συνδεθείτε μαζί μας