Διαχρονική στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης στην δημόσια υγεία

Την διαχρονική στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης στον τομέα της δημόσιας υγείας εξέφρασε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης στο πλαίσιο συνάντησης με εκπροσώπους εργαζομένων και γιατρών που υπηρετούν στο Εθνικό Σύστημα Υγείας. Η συνάντηση έγινε στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφέρειας Κρήτης, μετά την προγραμματισμένη κινητοποίηση εργαζομένων και φορέων για την δημόσια υγεία που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Ελευθερίας του Ηρακλείου.

Ο Σταύρος Αρναουτάκης βεβαίωσε τη στήριξη της Περιφέρειας στα δίκαια αιτήματα για στελέχωση των δομών υγείας με ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό, προκειμένου να λειτουργήσουν με επάρκεια όλα τα νοσοκομεία της Κρήτης καθώς και ο ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός με τον οποίο η Περιφέρεια Κρήτης έχει εξοπλίσει τα ιδρύματα του νησιού.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν και τοποθετήθηκαν υποστηρικτικά ως υγειονομικοί που έχουν γνώση της λειτουργίας του συστήματος υγείας, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Ευάγγελος Ζάχαρης, ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού και κινητών μονάδων υγείας Γιώργος Πιτσούλης, ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος Δημόσιας Υγείας Λάμπρος Βαμβακάς καθώς και ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Νίκος Συριγωνάκης. Παραβρέθηκε επίσης ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Πολιτισμού Κώστας Φασουλάκης.

 

Προηγούμενο ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ για την Οργάνωση της παραγωγής και καλλιτεχνική υποστήριξη της Πολιτιστικής εκδήλωσης με τίτλο «Διοργάνωση Πολιτιστικής εκδήλωσης – Δύο (2) θεατρικών παραστάσεων με τίτλο “Εκ του πατρός γεννηθέντα”», που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του Προγράμματος Συνδιοργανώσεων Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου για τους τομείς Αθλητισμού – Πολιτισμού 2023.

Συνδεθείτε μαζί μας

Υπ. Προστασίας Δεδομένων (DPO)

Συνδεθείτε μαζί μας