Δωρεάν συμβουλευτική στους συμμετέχοντες του 10ου Παγκρήτιου Διαγωνισμού Ελαιολάδου

Στα πλαίσια του 10ου Παγκρήτιου διαγωνισμού που διοργανώνεται από την Περιφέρεια Κρήτης και την Αγροδιατροφική Σύμπραξη, σε συνεργασία με το Οργανοληπτικό Εργαστήριο Κρήτης ΑΣΡ Ρεθύμνης, θα γίνουν ατομικές συμβουλευτικές για όλους τους συμμετέχοντες στον διαγωνισμό.

Οι συνεδρίες θα πραγματοποιηθούν από 17 έως 20 Απριλίου 2024.

Συγκεκριμένα και μετά από ραντεβού με το Οργανοληπτικό Εργαστήριο Κρήτης ΑΣΡ, οι παραγωγοί θα δοκιμάσουν πρότυπα δείγματα ελαιολάδου όπως και τα δικά τους και θα συζητήσουν με εξειδικευμένη και έμπειρη ομάδα του Εργαστηρίου για τις δυνατότητες ποιοτικής αναβάθμισης της δικής τους παραγωγής.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας Σταύρος Τζεδάκης δήλωσε: «Οι δωρεάν συμβουλευτικές συνεδρίες σε όλους τους συμμετέχοντες του διαγωνισμού, ανεξάρτητα αν κέρδισαν διάκριση ή όχι, βλέπουμε ότι έχουν αποτελεσματικότητα και κάθε χρόνο αυξάνονται οι βαθμολογίες όσων συμμετέχουν σε αυτές. Συνεχίζουμε τις δράσεις για το Ποιοτικό Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο “Kriti” με κάθε ευκαιρία».

Για τον προγραμματισμό της δικής τους συνεδρίας οι συμμετέχοντες μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 2831086143 η στο email lab@oliveoiltastinglab.gr – Υπεύθυνη επικοινωνίας Ελευθερία Γερμανάκη.

Προηγούμενο Υπενθύμιση άμεσης εγγραφής υπόχρεων στο Φυτοϋγειονομικό Μητρώο, λόγω εφαρμογής της νομοθεσίας για το έντομο καραντίνας Spodoptera frugiperda.

Συνδεθείτε μαζί μας

Υπ. Προστασίας Δεδομένων (DPO)

Συνδεθείτε μαζί μας