Εγκαίνια Διεθνούς Έκθεσης στη Βικελαία με τίτλο «myStoryContemporaryArtBook» με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης

Την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023, και ώρα 06.00 μ.μ., στη Δημοτική Βικελαία Βιβλιοθήκη, θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της διεθνούς έκθεσης τέχνης «MyStoryContemporaryArtBook – To βιβλίο του καλλιτέχνη» .

Πρόκειται για ένα ξεχωριστό εγχείρημα σύγχρονης ευρωπαϊκής τέχνης με έργα καλλιτεχνών από την Ιταλία, τη Γαλλία, το Βέλγιο και την Ελλάδα, που θα φιλοξενείται στην πόλη μας ως τις 4 Οκτωβρίου 2023, σε επιμέλεια της Στέλλας Κουκουλάκη και του Γιώργου Αργύρη.

 

Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται από την Περιφέρεια Κρήτης και το Δήμο Ηρακλείου με ελεύθερη είσοδο για τους πολίτες.

 

Οι καλλιτέχνες Αλφρέντο Αβαλιάνο, Ζαν Λουί Καζάτσα, Στέλλα Κουκουλάκη, Κλέλια Μαρτίνο, Κλαούντια Ματσιτέλι και Πωλ Υβ Πουμέ με εικαστικό όχημα το βιβλίο, εγείρουν προβληματισμούς ζωτικής σημασίας της σύγχρονης εποχής, εκκινώντας από τον ρόλο του καλλιτέχνη και την αναζήτηση της αλήθειας μέχρι ζητήματα που εμπίπτουν στην τρέχουσα οικονομική κατάσταση, τη δικαιοσύνη αλλά και το ρόλο της επιστήμης και της τεχνολογίας. Τα Βιβλία των Καλλιτεχνών καλούν το θεατή να γίνει αναγνώστης και αφηγητής σε αυτό το αλληλεπιδραστικό ταξίδι.

 

Προηγούμενο Εκδήλωση για την ιστορία της μετανάστευσης των Ελλήνων στην Αυστραλία, με αφορμή το ντοκιμαντέρ «Στην άλλη άκρη του κόσμου»-Με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης

Συνδεθείτε μαζί μας

Υπ. Προστασίας Δεδομένων (DPO)

Συνδεθείτε μαζί μας