Εκδήλωση Παραρτήματος Ηρακλείου του πανελληνίου αθλητικού σωματείου γυναικών «Καλλιπάτειρα» υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης

Το Πανελλήνιο Αθλητικό Σωματείο Γυναικών “ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ” θα πραγματοποιήσει εκδήλωση για την κοπή της πίτας, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης.

Η εκδήλωση θα γίνει στις 14 Ιανουαρίου 2023, ημέρα Σάββατο και ώρα 21:00 στην αίθουσα δεξιώσεων του Olympia Palace στο Ηράκλειο.

Ύστερα από πρωτοβουλία της Προέδρου του Σωματείου, κυρίας Κατερίνας Παναγοπούλου, και της συντονίστριας του παραρτήματος, κυρίας Μαρίας Αντωνακάκη, το πνεύμα φιλανθρωπίας και αλληλεγγύης θα αγκαλιάσει και φέτος τις δράσεις της Καλλιπάτειρας. Στο πλαίσιο αυτό, μέρος των εσόδων από την εκδήλωση θα διατεθεί στην μονάδα νεογνών του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου Κρήτης.

Την εκδήλωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους σημαντικά πρόσωπα, ενώ θα βραβευτούν η επιχειρηματίας, κα Νανά Καράτζη, ο διακεκριμένος χειρουργός οφθαλμίατρος, κ. Γιώργος Παππάς, καθώς και ο διεθνής αθλητής ποδηλασίας ΑμεΑ, Κωνσταντίνος Τσαγκατάκης, καθώς το Σωματείο επικροτεί και θαυμάζει ανθρώπους που προσφέρουν στην κοινωνία.

Φυσικά, από την εκδήλωση δεν θα μπορούσε να απουσιάζει η κρητική παράδοση, γι’ αυτό και το Σωματείο “ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ” υπόσχεται μια βραδιά με ένα πλούσιο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα, με τη συμμετοχή του Γιώργου Ξυλούρη, του Κωνσταντίνου Νοδαράκη και του παραδοσιακού χορευτικού συγκροτήματος του Θανάση Μαυρόκωστα.

Η εκδήλωση αναμένεται να εγκαινιάσει το κοινωνικό έργο του Σωματείου “ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ” για το έτος 2023 και να κινητοποιήσει το φιλανθρωπικό πνεύμα όλο και περισσότερων συμπολιτών μας. Όσοι επιθυμούν να παρευρεθούν στην εκδήλωση, μπορούν να αποστείλουν email στην ηλεκτρονική διεύθυνση sec@kallipatira.eu για να προμηθευτούν το εισιτήριό τους.

Προηγούμενο ΔΕΛΤΙΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΙΜΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ Π.Ε. ΡΕΘΥΜΝΗΣ

Συνδεθείτε μαζί μας

Υπ. Προστασίας Δεδομένων (DPO)

Συνδεθείτε μαζί μας