Ενημερωτική εκστρατεία «Ασφαλής Κρήτη – Οδική Ασφάλεια»

Η Περιφέρεια Κρήτης εγκαινίασε μια νέα καμπάνια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την οδική ασφάλεια με τίτλο «Ασφαλής Κρήτη – Οδική Ασφάλεια». Κεντρικός άξονας της καμπάνιας είναι ο συντονισμός των δράσεων και η συνεργασία σε επίπεδο νησιού όλων των φορέων, εθελοντικών οργανώσεων άλλα και πολιτών που στόχο θα έχουν την μείωση των τροχαίων συμβάντων που τα τελευταία χρόνια αποτελούν μια από τις σημαντικότερες απειλές για τους πολίτες της Κρήτης.

Η πρώτη φάση αφορά την ευαισθητοποίηση των μαθητών και των νέων σε θέματα οδικής ασφάλειας και συμπεριφοράς κατά την οδήγηση. Στόχος είναι να περάσουν ορισμένα μηνύματα στους γονείς μέσω των παιδιών όπως έχει γίνει με επιτυχία στο παρελθόν σε θέματα αντισεισμικής προστασίας. Η δεύτερη φάση αφορά την ευαισθητοποίηση των επαγγελματικών ομάδων όλων των κλάδων σε θέματα οδικής ασφάλειας αλλά και γενικότερης οδικής συμπεριφοράς για την εξάλειψη θανάτων και τραυματισμών.

Δείτε εδώ την Παρουσίαση του Προγράμματος και το σχετικό υλικό για την Εβδομάδα Πρόληψης για το Αλκοόλ 2012, τα προωθητικά αυτοκόλλητα της καμπάνιας (stickers).

Έτος 2013:1ος Πανελλήνιος Μαθητικός – Φοιτητικός Διαγωνισμός Πολυμέσων VideoClip, Ηχητικού Μηνύματος, Αφίσας “ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ”

 

 

 

Αλκοόλ και Οδήγηση: Θανατηφόρος συνδυασμός… Ένα νέο βίντεο κοινωνικής αφύπνισης του Θοδωρή Παπαδουλάκη από την Περιφέρεια Κρήτης

Προηγούμενο ΜΠΕ WIND ΡΟΔΙΑ 1200506

Συνδεθείτε μαζί μας

Υπ. Προστασίας Δεδομένων (DPO)

Συνδεθείτε μαζί μας