Εντυπωσιακό κλείσιμο με 600 εκδηλώσεις από την Περιφέρεια Κρήτης με ελεύθερη είσοδο για τους πολίτες-Θερμό χειροκρότημα στους Γ. Νταλάρα, Γ. Κότσιρα και Α. Στρατηγού στο Πα-γκρήτιο Στάδιο

Με μεγάλη επιτυχία παρουσία χιλιάδων κόσμου επισφραγίστηκε το κλείσιμο των εκδηλώσεων της Περιφέρειας Κρήτης με την κορυφαία συναυλία στο Παγκρήτιο Στάδιο με τους Γιώργο Νταλάρα, Γιάννη Κότσιρα και την Ασπασία Στρατηγού. Χαιρετίζοντας τους καλλιτέχνες και τους χιλιάδες θεατές ο εντεταλμένος Σύμβουλος Πολιτισμού Κώστας Φασουλάκης ανέφερε, ότι, φέτος στη Κρήτη η Περιφέρεια πραγματοποίησε περίπου 600 εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο στους πολίτες και ότι η Περιφέρεια Κρήτης και προσωπικά ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης δίδουν έμφαση στο πολιτισμό ύστερα μάλιστα και από τα προβλήματα των προηγούμενων δύο χρόνων που προκάλεσε η πανδημία.

Ο κ. Φασουλάκης ευχαρίστησε τους καλλιτέχνες και τους θεατές όπως και το Δήμο Ηρακλείου για την παραχώρηση του Παγκρήτιου Σταδίου. Από την πλευρά τους ο Γιώργος Νταλάρας και ο Γιάννης Κότσιρας χειροκροτούμενοι, ευχαρίστησαν την Περιφέρεια Κρήτης για την πρόσκληση ενώ τόσο οι ίδιοι όσο και η Ασπασία Στρατηγού μάγεψαν τους θεατές με τα τραγούδια τους.

Το πρόγραμμα με τα πιο ωραία τραγούδια τους, οι θεατές υποδέχθηκαν θερμά με αγάπη και με χειροκροτήματα. Μοιράστηκαν επί σκηνής τραγούδια που τους ενώνουν, ένα κομμάτι από τα «ακριβά» τραγούδια του ρεπερτορίου τους αλλά και τραγούδια της Μ. Ασίας, του Πόντου, καθώς η εκδήλωση της Περιφέρειας ήταν ενταγμένη στο έτος του Μικρασιατικού Ελληνισμού και με αφορμή τα 100 χρόνια από την Μικρασιατική καταστροφή. Η συναυλία διοργανώθηκε από την Περιφέρεια Κρήτης με την συνδιοργάνωση του Δήμου Ηρακλείου.

Εξαιρετικοί μουσικοί βρέθηκαν επί σκηνής:

Νίκος Ζέρβας: πιάνο

Αλέξανδρος Λιβιτσάνος: πλήκτρα

Γιώργος Μάτσικας: μπουζούκι, κλασική κιθάρα

Βαγγέλης Μαχαίρας: μπουζούκι, μαντολίνο, τζουράς, λαούτο

Χρήστος Ζέρβας: ακουστική και ηλεκτρική κιθάρα

Κώστας Μιχαλός: ακουστική και ηλεκτρική κιθάρα

Θανάσης Σοφράς: μπάσο

Μάνος Γρυσμπολάκης: ακορντεόν

Ηλίας Μαντικός: κανονάκι

Αποστόλης Βαγγελάκης: πνευστά

Στράτος Σαμιώτης: κρουστά Δημήτρης Χριστοδουλάκης: τύμπανα Φωτογραφίες: mpouzis chania

Προηγούμενο Μαργαρίτης Σχοινάς: «Ναυαρχίδα Περιφερειακής Ανάπτυξης η Κρήτη. Ήρθα να δω το μικρό ευρωπαϊκό θαύμα που γίνεται εδώ».

Συνδεθείτε μαζί μας

Υπ. Προστασίας Δεδομένων (DPO)

Συνδεθείτε μαζί μας