Εργασίες ανακατασκευής ασφαλτοτάπητα στο κόμβο Αλικαρνασσού επί της Λεωφ. Στ. Καζαντζίδη

Στα πλαίσια εκτέλεσης του έργου «ΕΡΓΟ: Υλοποίηση Βραχυπρόθεσμων παρεμβάσεων σε τμήματα & θέσεις μειωμένης ασφάλειας στη Π.Ε.Ο., ΥΠΟΕΡΓΟ:  Βελτίωση επιπέδου οδικής ασφάλειας σε θέσεις Μ.Ο.Α. (Μειωμένης Οδικής Ασφάλειας) στους οδικούς άξονες: 1) Ηράκλειο – Μοίρες  – Αγία Γαλήνη, 2) Ηράκλειο  – Γούβες  – Χερσόνησος  – Μάλια (Π.Ε.Ο), 3) Χανιά – Ρέθυμνο  (Π.Ε.Ο.)» πρόκειται να εκτελεστούν εργασίες ανακατασκευής ασφαλτοτάπητα στο κόμβο  Αλικαρνασσού επί της Λεωφ. Στ. Καζαντζίδη  στο ρεύμα ανόδου από Λιμάνι προς Βιάννο μήκους περίπου 300μ .

Οι εργασίες θα εκτελεστούν από 18.03.2023 έως 19.03.2023 .

Οι εργασίες φρεζαρίσματος  ξεκινάνε Σάββατο 18.03.2023 από το πρωί  έως  τις απογευματινές ώρες. Η κίνηση των οχημάτων δε θα διακόπτεται, θα γίνεται εναλλάξ,  με τη βοήθεια σηματωρών στο ρεύμα ανόδου με στένωση λωρίδας, προς Λεωφ. Στ. Καζαντζίδη, ΒΙ.ΠΕ. και προς κόμβο  Αγ. Νικόλαου. Η κίνηση στο ρεύμα καθόδου θα διεξάγεται κανονικά έως τις απογευματινές ώρες.

Οι εργασίες ασφαλτόστρωσης θα ξεκινήσουν κατά τις βραδινές ώρες του Σαββάτου 18.03.2023 περίπου στις 21:00μ.μ.  και θα συνεχιστούν έως την Κυριακή 19.03.2023 μέχρι τις απογευματινές ώρες.  Σε όλο το πλάτος του ρεύματος ανόδου κατά την εκτέλεση των εργασιών δε θα διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων.

Το ρεύμα καθόδου θα γίνει διπλής κατεύθυνσης από την διασταύρωση Λ. Στέλιου Καζαντζίδη

με την οδό Διδούς (ΗΛΕΚΑΛ) , άνοδος από λιμάνι μόνο προς ΒΙ.ΠΕ.  και κάθοδος από ΒΙ.ΠΕ.

μόνο προς λιμάνι.

Η είσοδος  των οχημάτων από Αγ. Νικόλαο προς Λιμάνι και Βιάννο θα παραμείνει κλειστή, καθώς και η έξοδος από Λιμάνι προς  Άγ. Νικόλαο.

Η είσοδος των οχημάτων από Ρέθυμνο προς Λιμάνι θα είναι κλειστή, θα επιτρέπεται μόνο η πορεία προς Βιάννο.

Η έξοδος των οχημάτων από Λιμάνι προς Ρέθυμνο θα διεξάγεται κανονικά.

 

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να τηρούν την εγκεκριμένη από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Ηρακλείου εργοταξιακή σήμανση.

 

 

 

Προηγούμενο Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου με το Γενικό Γραμματέα Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Λασιθίου

Συνδεθείτε μαζί μας

Υπ. Προστασίας Δεδομένων (DPO)

Συνδεθείτε μαζί μας