Φορητά κουτιά πρώτων βοηθειών παραδόθηκαν σήμερα από την Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης στην Ένωση Ειδικών Φρουρών Κρήτης

Την Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης, κα Μαρία Λιονή, επισκέφτηκαν σήμερα μέλη του ΔΣ της Ένωσης Ειδικών Φρουρών Κρήτης με αφορμή την παραλαβή εξοπλισμού από την Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης.

Συγκεκριμένα οι εκπρόσωποι της Ένωσης ευχαρίστησαν την κα Λιονή, που ανταποκρίθηκε στο αίτημα για την αγορά φορητών κουτιών πρώτων βοηθειών (medkit), που θα χρησιμοποιηθούν από τους Ειδικούς Φρουρούς Κρήτης κατά την άσκηση των καθηκόντων τους.

Η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης, κα Μαρία Λιονή, δήλωσε σχετικά:

« Παραδώσαμε σήμερα στην Ένωση Ειδικών Φρουρών Κρήτης φορητά κουτιά πρώτων βοηθειών (medkit), που είναι απαραίτητα εργαλεία κατά την επιχειρησιακή καθημερινότητα των αστυνομικών μας.  Οι ανάγκες της Αστυνομίας σε υλικοτεχνική υποδομή σε επίπεδο Κρήτης είναι αυξημένες και μαζί με το κεντρικό κράτος η Περιφέρεια Κρήτης ενισχύει τις Αστυνομικές Υπηρεσίες και όλα τα Σώματα Ασφαλείας με όποιο τρόπο μπορεί, ώστε να διευκολύνεται το έργο των Αστυνομικών μας, οι ίδιοι να μη νιώθουν εκτεθειμένοι και να μπορούν απερίσπαστοι να προσφέρουν το καλύτερο δυνατό στην κοινωνία μας».

Προηγούμενο ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΠΑΓΝΗ 26-10-2022

Συνδεθείτε μαζί μας

Υπ. Προστασίας Δεδομένων (DPO)

Συνδεθείτε μαζί μας