Η εταιρεία « Ζωοτροφές Κρήτης ΑΒΕΕ» διαθέτουν 28 τόνους ζωοτροφών στην Π.Ε. Ρεθύμνης για να διανεμηθούν στους αγροκτηνοτρόφους του Δήμου Αγίου Βασιλεί-ου

Επίσκεψη στην Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης, κα Μαρία Λιονή, πραγματοποίησαν σήμερα τα μέλη του του Δ.Σ της εταιρίας «Ζωοτροφές Κρήτης ΑΒΕΕ», κ.κ. Ηλίας, Δημήτρης και Κωστής Μελισσουργός, προκειμένου να την ενημερώσουν για τη διάθεση 28 περίπου τόνων ζωοτροφών για τους πυρόπληκτους αγροτοκτηνοτρόφους του Δήμου Αγίου Βασιλείου.

Όπως τόνισαν οι εκπρόσωποι της εταιρίας, στο πλαίσιο του προγράμματος της κοινωνικής ευθύνης και κοινωνικής προσφοράς η «Ζωοτροφές Κρήτης ΑΒΕΕ», θέτει στη διάθεση της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης ζωοτροφές 28 τόνων, οι οποίες μετά από συνεργασία της Π.Ε. Ρεθύμνης και του Δήμου Αγίου Βασιλείου, θα διανεμηθούν άμεσα σε αγροτοκτηνοτρόφους των περιοχών, οι οποίες επλήγησαν από τις πρόσφατες πυρκαγιές.

Η κα Λιονή ευχαρίστησε την Διοίκηση της ρεθεμνιώτικης εταιρίας για την ευγενική αυτή χορηγία, που θα ανακουφίσει τους συντοπίτες μας, οι οποίοι και  δοκιμάστηκαν σκληρά από τις πυρκαγιές, τονίζοντας με την ευκαιρία τη σπουδαιότητα και αναγκαιότητα της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και της συνεργασίας ιδιωτικού και δημόσιου τομέα ιδιαίτερα σε περιόδους,  κατά τις οποίες η κοινωνία μας πλήττεται και αντιμετωπίζει δυσμενείς συνθήκες.

Προηγούμενο Πίνακας φαρμακείων που λειτουργούν πέραν του υποχρεωτικού ωραρίου για την περίοδο 01.08.2022-30.09.2022

Συνδεθείτε μαζί μας

Υπ. Προστασίας Δεδομένων (DPO)

Συνδεθείτε μαζί μας