Η Περιφέρεια Κρήτης αναδεικνύει την αυθεντική Κρήτη των τεσσάρων εποχών (βίντεο)

«Crete, Sense The Authentic – Season’s Best» το νέο βίντεο προβολής του νησιού για τις μοναδικές εμπειρίες και την αυθεντική φιλοξενία 365 μέρες το χρόνο

 

Η Κρήτη είναι ένας τόπος, που προσφέρει μοναδικές ταξιδιωτικές εμπειρίες όλο τον χρόνο. Από τον τρύγο και τα καζανέματα του Φθινοπώρου, στο ορειβατικό σκι και την εορταστική διάθεση του Αποκριάτικου καρναβαλιού τον Χειμώνα και από εκεί στην κατανυκτική ατμόσφαιρα του Πάσχα, την Άνοιξη και τις δροσερές βουτιές στα κρυστάλλινα νερά της το καλοκαίρι. Η Κρήτη αποτελεί έναν προορισμό που η αυθεντική φιλοξενία των ντόπιων σε καλεί να τη ζήσεις 365 ημέρες τον χρόνο.

«Οι άνθρωποι της Κρήτης γνωρίζουν καλά την ταυτότητα του νησιού μας. Την αγκαλιάζουν και αναδεικνύουν  όλα αυτά που την κάνουν ιδιαίτερη. Κάθε τι που την κάνει αγαπητή, αισιόδοξη, εξωστρεφή, και τελικά ισχυρή. Σε αυτήν την προσπάθεια εντάσσεται και η αξιέπαινη δουλειά του καταξιωμένου σκηνοθέτη Θοδωρή Παπαδουλάκη και των συνεργατών του, οι οποίοι μέσα από το νέο video της Περιφέρειας Κρήτης «Crete, Sense The Authentic – Season’s Best», παρουσιάζουν στον κόσμο, τις ομορφιές του τόπου μας, στη διάρκεια και των τεσσάρων εποχών της Κρήτης», τονίζει ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, επισημαίνοντας πως το βίντεο αποτελεί μια πρόσκληση για γνωριμία με το νησί και τους ανθρώπους του.

«Ένα βίντεο που καλεί ντόπιους και ξένους επισκέπτες να γνωρίσουν από κοντά το νησί μας. Να γνωρίσουν, πρόσωπο με πρόσωπο, ανθρώπους που διατηρούν πηγαία την έκφραση του κρητικού φιλότιμου, αδιαπραγμάτευτη έννοια της περηφάνιας, της λεβεντιάς, της Κρητικής φιλοξενίας. Κάθε εποχή, κάθε ημέρα και κάθε ώρα, η Κρήτη προσφέρει μοναδικές στιγμές στους επισκέπτες της. Στιγμές που χαράσσονται βαθιά στη μνήμη των ανθρώπων που γνωρίζουν από κοντά τα «μυστικά» του νησιού μας», υπογραμμίζει ο Περιφερειάρχης Κρήτης.

 

Συντελεστές

Σκηνοθεσία: Θοδωρής Παπαδουλάκης

Παραγωγή: Indigo View

Μουσική: Πρωτότυπο Remix από Μουσική του Πάρη Περυσινάκη (Μουσική της Κρήτης, ΑΜΑ 157, Sistron 2005)

 

Βίντεο Facebook

Βίντεο

 

Hashtags

#sensetheauthentic #sensetheauthentictaste #incredible_crete #visit-crete #creativecrete #regionofcrete #crete

 

Προηγούμενο ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Για την παροχή υπηρεσιών Οργάνωσης της παραγωγής και καλλιτεχνικής υποστήριξης για τη «ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΠΕΤΕΙΑΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ 110 ΕΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ», στο πλαίσιο του 44ου Υποέργου του έργου με τίτλο «ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΕΤΟΥΣ 2023», Κ.Α. 2023ΝΠ50200011 και κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5215590 της ΝΠ502 της Περιφέρειας Κρήτης.

Συνδεθείτε μαζί μας

Υπ. Προστασίας Δεδομένων (DPO)

Συνδεθείτε μαζί μας