Κολυμβητικοί Αγώνες Ανοικτής Κατηγορίας «Τσέτσο Γκολομεέβ» 15 και 16 Ιουνίου με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης

Για 10η χρονιά το Εθνικό Κολυμβητήριο Ηρακλείου θα φιλοξενήσει τους Κολυμβητικούς Αγώνες Ανοικτής Κατηγορίας «Τσέτσο Γκολομεέβ» στις 15 και 16 Ιουνίου. Σταθερά στο πλευρό του διοργανωτή ΚΟΗ η Περιφέρεια Κρήτης που τόσα χρόνια σαν συνδιοργανωτής στηρίζει τους αγώνες στη μνήμη του επί σειρά ετών προπονητή του ΚΟΗ Τσέτσο Γκολομέεβ (πατέρας του Έλληνα παγκόσμιου πρωταθλητή Κριστιάν Γκολομέεβ), στα πλαίσια της ανάπτυξης και της προβολής των αθλημάτων της πισίνας και τη δημιουργική ενασχόληση της νεολαίας της πόλη μας αφού ο αξέχαστος Τσέτσο, ολυμπιονίκης και παγκόσμιος πρωταθλητής, εξακολουθεί να προβάλει ως πρότυπο για τους νέους της πόλης μας που δεν σταματούν να αγωνίζονται και να ονειρεύονται. Στο πλευρό του ΚΟΗ και η ΚΟΕ, η Ανάπτυξη Αθλητισμού Ηρακλείου ΑΕ ΟΤΑ του Δήμου Ηρακλείου, το ΕΑΚΗ και τα κολυμβητικά σωματεία της Κρήτης.

Σε μια δύσκολη κολυμβητικά χρονιά, με την ολυμπιακή προετοιμασία, το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Υγρού Στίβου που ξεκινάει τις προσεχείς μέρες και το Μεσογειακό Κύπελο που διεξάγεται ταυτόχρονα στη Λεμεσό, στους αγώνες δίνουν το παρόν, εν μέσω προαγωγικών εξετάσεων, 285 κολυμβητές και κολυμβήτριες από 20 σωματεία της Κρήτης και της Ηπειρωτικής Ελλάδας στον τελευταίο αγώνα τους πριν την Α’ φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κατηγοριών. Η αγωνιστική δράση θα αρχίσει με την πρώτη αγωνιστική ενότητα το Σάββατο το απόγευμα στις 17:00, αφού προηγηθεί μια λιτή τελετή έναρξης, και θα συνεχιστεί με δύο ακόμα αγωνιστικές ενότητες την Κυριακή πρωί στις 10:00 και Κυριακή απόγευμα στις 17:00.

Ιδιαίτερα προσεγμένα και φέτος τα μετάλλια και τα έπαθλα των αγώνων με παραστάσεις από το Δίσκο της Φαιστού, το μυθικό Γρύπα και ένα κλαδί ελιάς.

Το Δ.Σ του ΚΟΗ, εύχεται σε όλους τους συμμετέχοντες αθλητές και αθλήτριες κάθε επιτυχία στους στόχους τους.

 

Προηγούμενο ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΛΙΑΝΤΡΑΚΗ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ-ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ

Συνδεθείτε μαζί μας

Υπ. Προστασίας Δεδομένων (DPO)

Συνδεθείτε μαζί μας